“Τον Φεβράρη ξεκινά η Άνοιξη της πατρίδας μας”, λέει ο Αναστασιάδης

20:33 24/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την πεποίθηση ότι μέσα από την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας θα επιτευχθεί μια αλλαγή, η οποία αποτελεί απόλυτη ανάγκη για την Κύπρο και η οποία θα επέλθει όχι μέσα από τα πρόσωπα αλλά μέσα από τη συνένωση δυνάμεων και μέσα από την κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που σήμερα διέρχεται η πατρίδα μας, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές Νίκος Αναστασιάδης.

Εξέφρασε

παράλληλα την πεποίθηση ότι στο τέλος η συγκρότηση της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας θα περιλαμβάνει, πέρα από το ΔΗΚΟ, και δυνάμεις που νοιώθουν την ανάγκη για συλλογικότητα, αλληλοσεβασμό, αλλαγή νοοτροπίας και κουλτούρας έτσι ώστε να προχωρήσει ο τόπος μπροστά.

Σε χαιρετισμό του στα εγκαίνια του εκλογικού του επιτελείου στο Στρόβολο ο Νίκος Αναστασιάδης μίλησε για προβλήματα που αφορούν τη στασιμότητα και την αποτελμάτωση του Κυπριακού, προβλήματα που επιτείνονται ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης και των όσων ακολουθούν ως αποτέλεσμα της ανάγκης πλέον για υπογραφή ενός Μνημονίου με την Τρόικα, προβλήματα που αφορούν νέους ανθρώπους που παραμένουν άνεργοι, προβλήματα που αφορούν χιλιάδες μικρομεσαίους ή αυτοεργοδοτούμενους και προβλήματα που γενικότερα φορούν όλες τις κοινωνικές τάξεις.

Στο πλαίσιο του χαιρετισμού του ο Νίκος Αναστασιάδης απηύθυνε θερμή έκκληση προς τους υποστηριχτές της υποψηφιότητας του να σεβαστούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. «Είναι θερμή μου έκκληση, ποτέ και με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει να αισθανόμαστε την παραμικρή πικρία για επιλογές που κάποιοι έκαμαν ή που θα κάμουν. Έχει δικαίωμα ο καθένας να ψηφίσει. Δεν θα μπούμε σας βεβαιώ στη λογική του φανατισμού, στη λογική της πόλωσης, στη λογική της αντιπαράθεσης» είπε ο Νίκος Αναστασιάδης, καλώντας τους υποστηριχτές τους να δώσουν με τα επιχειρήματα τους τη μάχη.

«Να είστε βέβαιοι ότι τον Φεβράρη ξεκινά η Άνοιξη της πατρίδας μας» πρόσθεσε καταλήγοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα