Τρίτη υποψηφιότητα για την προεδρία του ΚΕΕ, σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο

17:56 25/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τρίτο άτομο, ο «βουλευτής» Λευκωσίας του κόμματος, Χασάν Τατσόι θα υποβάλει υποψηφιότητα στο εκλογικό συνέδριο του κόμματος Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ) σύμφωνα με την εφημερίδα Κίπρισλι.

Η εφημερίδα επικαλείται εμπιστευτικές πηγές και γράφει ότι δεν είναι ακόμα γνωστό το πότε θα ανακοινώσει και επίσημα την απόφασή του.

Τόσο η Κίπρισλι όσο και η Κίπρις γράφουν σήμερα ότι ο «πρωθυπουργός» και αρχηγός του ΚΕΕ, Ιρσέν Κουτσιούκ άρχισε τις εργασίες για αλλαγή της ημερομηνίας του εκλογικού συνεδρίου από τις 11 Νοεμβρίου

που ήταν προγραμματισμένο, για τις 7 Οκτωβρίου 2012.

Για το λόγο αυτό συγκάλεσε συνεδρία της κεντρικής επιτροπής του κόμματος την ερχόμενη Παρασκευή. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μέλος του ΚΕΕ που ανήκει στο στενό κύκλο του κ. Κουτσιούκ είπε ότι αυτή η προσπάθεια επίσπευσης γίνεται για να αποφευχθούν περισσότερα προβλήματα στο κόμμα. Το ίδιο άτομο ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό με την υγεία του Αχμέτ Κασίφ, που έχει εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος, δεν ήταν τίποτε άλλο από ένας επιδέξιος τρόπος για να την αποσύρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα