Βελτιωμένη η υγεία των τραυματιών από το μακελειό στη Κοφίνου

16:06 25/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Βελτιωμένη παρουσιάζεται η κατάσταση της υγείας των τριών ατόμων που τραυματίστηκαν το περασμένο Σάββατο στην Κοφίνου, όταν ο 34χρονος Πρόδρομος Χατζηπαναγή άλλως Γιαννής, πήρε το όπλο του τύπου Καλάσνικοφ και άρχισε να πυροβολεί έξω από τουρκοκυπριακό σπίτι και στο παντοπωλείο της Κοινότητας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και ύστερα από την τελευταία ενημέρωση των γιατρών, έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών δηλαδή της Καίτης Χαραλάμπους και των αδερφών Αδάμου και Παναγιώτη Λάμπρου, που δέχθηκαν πυροβολισμούς από τον 34χρονο ύποπτο. Η Καίτη Χαραλάμπους

και ο Αδάμος Λάμπρου νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ενώ ο Παναγιώτης Λάμπρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Εξάλλου ο Γιώργος Γεωργίου, γιος του 54χρονου Πανίκκου Σταύρου που έπεσε νεκρός από τα πυρά του Χατζηπαναγή, πήρε σήμερα εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου νοσηλευόταν φέροντας επιφανειακά τραύματα στο στήθος και στη μέση.

Σήμερα στις τρεις το μεσημέρι τελέστηκε στην εκκλησία της Κοφίνου η κηδεία του 54χρονου Πανίκκου Σταύρου, ο οποίος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τον Χατζηπαναγή.

Εν τω μεταξύ αναμένεται ότι αύριο οι έρευνες των ανακριτών της υπόθεσης θα επικεντρωθούν στην Επαρχιακή Διοίκηση και το κτηματολόγιο Λάρνακας προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκουν και επισήμως τόσο το τουρκοκυπριακό σπίτι όσο και το κομμάτι γης, περιουσιακά στοιχεία τα οποία φαίνεται να ήταν και ο λόγος που όπλισαν το χέρι του 34χρονου, που σκόρπισε το φόβο και τον πανικό στην Κοφίνου.

Ωστόσο οι έρευνες της Αστυνομίας για εξιχνιασμό της υπόθεσης συνεχίζονται με τη λήψη καταθέσεων. Ο ύποπτος 34χρονος τέθηκε χθες υπό οκταήμερη κράτηση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας που συνεδρίασε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλεύεται, ύστερα από τον τραυματισμό του με το αυτοκίνητο του στο δρόμο Αραδίππου – Αβδελλερού.

Keywords
Τυχαία Θέματα