Βράβευση επαναλαμβανόμενων τουριστών στη Λάρνακα

17:27 12/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας και το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας τίμησαν χθες τουρίστες που επισκέπτονται επανειλημμένα για διακοπές στη Λάρνακα, προερχόμενοι από τη Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο, και διαμένουν για πολλοστή φορά σε συγκεκριμένο παραλιακό ξενοδοχείο.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Εταιρείας Τουριστικής

Ανάπτυξης αναφέρεται ότι «το ζεύγος Varenov Andrey & Sharipova Inessa διέμειναν στη Λάρνακα περισσότερες από 50 φορές και την χαρακτήρισαν ως μία ήσυχη πόλη, με πολύ καλές τουριστικές υπηρεσίες και φιλικούς κατοίκους. Το ζεύγος Goss, που επισκέφτηκαν τη Λάρνακα 70 φορές, δήλωσαν ότι η περιοχή προσφέρει τα πάντα που μπορεί να επιθυμεί ένας τουρίστας, ενώ το ζεύγος Gravestock που ήρθε για διακοπές στη Λάρνακα 55 φορές, ανέφεραν ότι έχουν συνδεθεί με το προσωπικό του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένουν και πως λατρεύουν την πόλη και τους κατοίκους της».

Εξάλλου, «ο κ. Pershin σημείωσε ότι επιλέγει τα τελευταία 15 χρόνια τη Λάρνακα ως προορισμό για διακοπές λόγω της βολικής της θέσης κοντά στο αεροδρόμιο, τα πολύ καθαρά νερά της θάλασσας και το ήσυχο περιβάλλον, σημειώνοντας πως το αγαπημένο του σημείο στη Λάρνακα είναι η εκκλησία του Αγίου Λαζάρου. Από την πλευρά τους ο Ingram Ronald Derek και η Jones Aileen Ann επισκέπτονται ανελλιπώς τη Λάρνακα τα τελευταία 17 χρόνια, επειδή όπως ανέφεραν «η Λάρνακα είναι η καλύτερη».

Στους εν λόγω τουρίστες απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας Ντίνο Λευκαρίτη και τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Πύλας Σίμο Μυτίδη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η βράβευση των επαναλαμβανόμενων τουριστών εντάσσεται στα πλαίσια των ενεργειών της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας σε συνεργασία με τις Τοπικές Αρχές για ενίσχυση του  επαναλαμβανόμενου τουρισμού».

Keywords
Τυχαία Θέματα