Υπό κράτηση 24χρονος από τη Δρομολαξιά για κατοχή ναρκωτικών

19:11 18/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Είδηση 19.09: To Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα 3ήμερης κράτησης 24χρονου απο τη Δρομολαξιά ως υπόπτου για υπόθεση εισαγωγής, κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 6 Δεκεμβρίου όταν σε εταιρεία ταχυμεταφορών στη Λάρνακα, έφτασε ύποπτο πακέτο από τη Σαγκάη. Άνδρες της ΥΚΑΝ Λάρνακας έθεσαν υπό παρακολούθηση τα γραφεία της εταιρείας και την περασμένη Δευτέρα, εντόπισαν 24χρονο

από τη Δρομολαξιά να παραλαμβάνει τρία πακέτα τα οποία είχαν όνομα παραλήπτη το όνομα της 24χρονης συζύγου του.

Ο 24χρονος ανακόπηκε από τους άνδρες της ΥΚΑΝ οι οποίοι διαπίστωσαν ότι μέσα στα δύο πακέτα υπήρχαν τρία κιλά άσπρης συνθετικής ναρκωτικής ουσίας ναυθουλουνζόλης ενώ το τρίτο πακέτο περιείχε 20 χιλιάδες αλουμινένια φακελάκια, διαστάσεων 5Χ5 εκατοστών το καθένα, μέσα στα οποία επρόκειτο να τοποθετηθούν οι δόσεις. .

Η επιχείρηση συνεχίστηκε στο σπίτι του ζεύγους στη Δρομολαξιά όπου η ΥΚΑΝ εντόπισε άλλο ένα κιλό ξηρής φυτικής ύλης, επίσης συνθετικού ναρκωτικού.

Η Αστυνομία συνέλαβε και τους δύο. Το Επαρχιακό Δικαστήριο διέταξε την τριήμερη προφυλάκιση του 24χρονου απορρίπτοντας το αίτημα της Αστυνομίας για προφυλάκιση και της συζύγου.

Είδηση 09.18: Τέσσερα κιλά συνθετικών ναρκωτικών εντόπισε στη Λάρνακα η αστυνομία και συνέλαβε ζευγάρι ηλικίας 24χρόνων από τη Λάρνακα.

Από τις έξι του μηνός, η ΥΚΑΝ έθεσε υπό παρακολούθηση ένα πακέτο που έφτασε στο τελωνείο και κατέληξε σε εταιρεία ταχυμεταφορών στη Λάρνακα.

Στο πακέτο, το όνομα του παραλήπτη, ήταν 24χρονης από τη Λάρνακα, αλλά στην εταιρεία ταχυμεταφορών παρουσιάστηκε ο σύντροφός της επίσης 24 χρόνων. Το πακέτο που παραλήφθηκε περιείχε 3 κιλά άσπρη σκόνη συνθετικής ναρκωτικής ουσίας ναυθουλουνζόλη καθώς και ένα κιλό άλλης συνθετικής ουσίας.

Υπήρχαν επίσης 20.000 αλουμινένια σακουλάκια που χρησιμεύουν για τη συσκευασία των ναρκωτικών. Και οι δύο θα παρουσιαστούν αργότερα σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας προκειμένου να ζητηθεί η κράτησή τους προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα