Αλ. Τσίπρας: Η επιλογή είναι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ ή κοινωνικής καταστροφής

«Το χάος έρχεται αν συνεχίσουν να κυβερνούν Σαμαράς και Βενιζέλος».

Το δίλημμα «ΣΥΡΙΖΑ ή κοινωνική καταστροφή» έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Η επιλογή που έχουν οι πολίτες είναι «ΣΥΡΙΖΑ ή κοινωνική καταστροφή» τόνισε και υπογράμμισε ότι «το χάος έρχεται από τις 18 Ιουνίου

αν οι Σαμαράς και Βενιζέλος συνεχίσουν να είναι κυβέρνηση του τόπου, δίνοντας την εξουσία στην τρόικα και τους τραπεζίτες, σε αυτούς που τους έδωσαν δισεκατομμύρια όλα αυτά τα χρόνια, στο μεγάλο κεφάλαιο για να συνεχίσει την ασυδοσία του».

«Ερχόμαστε εδώ επειδή θέλουμε να αναδείξουμε ότι η εικόνα της νεκρής ζώνης του Περάματος, αν συνεχιστεί η ίδια μνημονιακή πολιτική, θα είναι η εικόνα όλης της Ελλάδας, ένα νεκρό κουφάρι», πρόσθεσε και κάλεσε «όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να σκύψουν πάνω στα πραγματικά προβλήματα, να σκύψουν πάνω στα τα εκρηκτικά προβλήματα».

Παράλληλα, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους βουλευτές Τάσο Κουράκη και Νάντια Βαλαβάνη, συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Τατιάνα Καραπαναγιώτη, και τους γενικούς γραμματείς του Υπουργείου και ενημερώθηκε για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν για το διάστημα μέχρι τις εκλογές καθώς και για τα άμεσα προβλήματα που θα έχει να αντιμετωπίσει η νέα κυβέρνηση, όποια και αν είναι αυτή.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε επίσης τις δικές της θέσεις και προτάσεις επί αυτών των θεμάτων και υπογράμμισε την ανάγκη η υπηρεσιακή κυβέρνηση να περιοριστεί στην αντιμετώπιση μόνο των τρεχουσών αναγκών του Υπουργείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα