Απέκλεισαν τα ΚΤΕΛ Κηφισού οι απεργοί οδηγοί

Τεράστια ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες, σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, καθώς τα ΚΤΕΛ Κηφισού είναι αποκλεισμένα από οδηγούς που πραγματοποιούν 24ωρη απεργία, ενώ με μεγάλη δυσκολία πραγματοποιούνται κάποια από τα δρομολόγια, που έχουν προγραμματισθεί. Από νωρίς το πρωί η μπροστινή πύλη του ΚΤΕΛ είναι κλειστή, ενώ μέλη της ομοσπονδίας απέκλεισαν και την πίσω έξοδο του σταθμού.

Εκτιμάται ότι περίπου 15 χιλιάδες επιβάτες δεν

θα μπορέσουν να ταξιδέψουν τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι επιβάτες έχουν ήδη ακυρώσει τα εισιτήριά τους, με την παρουσία της αστυνομίας να είναι διακριτική.

Σήμερα ή αύριο θα συνεδριάσει η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος, όπου αναμένεται να εξεταστεί και το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

«Οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις κατά των απολύσεων και δεν πρόκειται να φύγουν, παρά μόνο εάν η κυβέρνηση δείξει διαλλακτικότητα και ακούσει με σοβαρότητα τα αιτήματά τους», σημείωσε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βασίλης Δημητρόπουλος

Οι εργαζόμενοι στα ΚΤΕΛ κατηγορούν τους ιδιοκτήτες των υπεραστικών λεωφορείων για συνεχόμενες απολύσεις και μονομερή καταγγελία της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας του 2009.

Από την πλευρά της η Ομοσπονδία Ιδιοκτητών ΚΤΕΛ υποστηρίζει ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στις μετακινήσεις, αφού το 90% των ιδιοκτητών είναι και οδηγοί που θα εργαστούν κανονικά.

.

Keywords
Τυχαία Θέματα