Έτοιμη για… μεγάλη μπάλα η Ντόρα

Από τα γήπεδα στην πολιτική… Τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμμαχίας εν όψει των επικείμενων εκλογών επιβεβαιώνουν όσους μιλούν για… ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής, καθώς στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη θα σταθούν οι παλαίμαχοι άσοι Γιώτης Τσαλουχίδης και Ντανιέλ Μπατίστα!

Ο γνωστός παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Γιώτης Τσαλουχίδης, φημιζόταν για τις αμυντικές του επιδόσεις, όμως πλέον περνάει στην… επίθεση και

ετοιμάζεται να δώσει τη δική του εκλογική μάχη στην Α’ Πειραιά. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τον προσέγγισε, του έκανε την πρόταση και ο κ. Τσαλουχίδης δέχτηκε να είναι υποψήφιος.

Στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας εντάχθηκε και ο βετεράνος άσος του Εθνικού, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Μπατίστα. Ο μοναδικός μαύρος, που αγωνίστηκε στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, συναντήθηκε με την πρόεδρο της ΔΗΣΥ και συμφώνησε να είναι υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Περιφέρεια της Αθήνας.

Το όνομα του πάλαι ποτέ «Γκούλιτ των φτωχών», όπως τον αποκαλούσαν, αναμένεται να ενισχύσει ιδιαίτερα το ψηφοδέλτιο, καθώς θεωρείται ένα από τα πλέον συμπαθή πρόσωπα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα