Ευ. Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν στηρίζει καμία κυβέρνηση που δεν οδηγεί στην πρόοδο

«Δεν δεχόμαστε συστάσεις για τη διαπραγμάτευση από αυτούς που δήθεν διαπραγματεύονται από τις τηλεοράσεις» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας το Σάββατο σε ανοικτή συγκέντρωση στη Χαλκίδα.

«Τις τελευταίες πια μέρες έχει διαμορφωθεί ένα επικίνδυνο και αδιέξοδο σκηνικό. Μετά τις οριστικές πλέον και επίσημες θέσεις

που έλαβαν τα κόμματα και ιδίως η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ, δε βλέπω να μπορεί να κυβερνηθεί ο τόπος. Και αυτή η τραγική εμπειρία που έζησε η χώρα τους τελευταίους μήνες, μήνες της ακυβερνησίας, φοβούμαι ότι μπορεί να συνεχιστεί και μετά τις 17 Ιουνίου» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Όπως είπε «έχει στηθεί ένα επιπόλαιο σκηνικό, δήθεν δικομματισμού, ενώ ο λαός με τις επιλογές που έκανε, με την κατανομή των δυνάμεων που κάνει μεταξύ των κομμάτων, μας λέει πως πέρασε η εποχή των μονοκομματικών πλειοψηφιών και των αυτοδύναμων κυβερνήσεων….Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν θα είναι το ένα πρώτο κόμμα ή το άλλο πρώτο κόμμα. Tο θέμα είναι αν μπορούν τα κόμματα να δώσουν κυβέρνηση».

«Το ΠΑΣΟΚ δεν θα στηρίξει και δεν θα ανεχτεί κανένα κυβερνητικό σχήμα αν δεν διασφαλίζεται αυτός ο εθνικός ενωτικός χαρακτήρας που θα κατευθύνει στην πρόοδο, μέσα από την εθνική στρατηγική που έχουμε προτείνει», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Την ίδια ώρα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος  αναφέρθηκε στο «ναι» των Ιρλανδών στο Σύμφωνο της Ε.Ε, τονίζοντας ότι «οι Ιρλανδοί στη μάχη για την πιο σκληρή όψη των Ευρωπαϊκών ρυθμίσεων είπαν ναι για να προστατεύσουν τη χώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα