Γ. Καρατζαφέρης: «Γεμίσαμε προδότες, ψεύτες και κλέφτες»

«Εάν γίνει η Παπαρήγα πρωθυπουργός, θα μεταναστεύσουμε την άλλη μέρα» είπε χαρακτηριστικά.

Η δύναμη, η οποία εγγυάται την σταθερότητα την επόμενη μέρα, είναι ο ΛΑΟΣ, τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ

υπογράμμισε ότι δεν συμβιβάζεται, δεν εκποιεί τις ιδέες του και σημείωσε ότι όσα χρόνια πολιτεύεται δεν έκανε κακό στην πατρίδα και δεν είπε ποτέ ψέματα. «Γεμίσαμε προδότες, ψεύτες και κλέφτες. Αλλά δεν είναι αυτός ο Έλληνας» πρόσθεσε.

Επιτέθηκε στον κ. Σαμαρά, λέγοντας ότι έγινε 26 ετών βουλευτής και αναρωτήθηκε πότε έμαθε τη ζωή και τον πόνο των ανθρώπων, ενώ τον κατηγόρησε, λέγοντας ότι φοβήθηκε την αντιπαράθεση με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Πυρά εξαπέλυσε κατά του Αλ. Τσίπρα, του Π. Καμμένου και της Αλ. Παπαρήγα, υποστηρίζοντας ότι είναι το ίδιο πράγμα. «Εάν γίνει η Παπαρήγα πρωθυπουργός, θα μεταναστεύσουμε την άλλη μέρα» είπε χαρακτηριστικά.

Επιτέθηκε στον Κώστα Καραμανλή, λέγοντας ότι, ενώ του έλεγε για την ΑΟΖ, αυτός τον κατηγορούσε για «ακραίο λόγο» και ότι, όταν προσφέρθηκε να βοηθήσει, εκείνος είπε «δεν συνεργάζεται με τα άκρα».

Αναφερόμενος στον Άκη Τσοχατζόπουλο, εξέφρασε τη «συμπάθειά» του, λέγοντας ότι επειδή τον συμπαθεί, δεσμεύεται ότι «θα του στείλει κι άλλους υπουργούς να του κάνουν παρέα εκεί».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, το μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι οι λαθρομετανάστες και υπογράμμισε ότι δεν είναι δυνατόν «να φεύγουν τα Ελληνόπουλα έξω και να γεμίζει η Ελλάδα από τον κατιμά της Σομαλίας, του Πακιστάν και του Αφγανιστάν».

Τέλος, πρότεινε εκ νέου τη συμμαχία των χωρών του νότου έναντι του βορρά, χαρακτηρίζοντάς την ως τη μόνη λύση απέναντι στην πολιτική της καγκελαρίου Μέρκελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα