Κοντά στην ίδρυση νέου κόμματος ο Χάρης Καστανίδης

Επιβεβαιώνει με σημερινές του δηλώσεις ο πρώην υπουργός και ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Καστανίδης την ίδρυση νέου κόμματος με τη συμμετοχή και άλλων διαγραφέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Καστανίδης διαψεύδει ωστόσο ότι γίνονται συζητήσεις με διαγραφέντες βουλευτές άλλων κομμάτων.

«Ήδη έχει ξεκινήσει μία συνεννόηση και μία συζήτηση μεταξύ των βουλευτών οι οποίοι διεγράφησαν ώστε να συντονίσουμε τις κοινοβουλευτικές

μας και πολιτικές δραστηριότητες» είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Καστανίδης στο βήμα fm. Δεν προσδιόρισε πάντως ακριβή χρόνο εκδήλωσης των κινήσεων, διευκρινίζοντας πως «ότι είναι ανακοινώσιμο θα είναι σε λίγες ημέρες».

Σε μια πρώτη περιγραφή της φυσιογνωμίας της νέας προσπάθειας, ο κ. Κστανίδης υπογράμμισε: «Απέναντι στο ναι της τυφλής υποταγής και το καθολικό όχι που δεν προτείνει τίποτα, εμείς διαμορφώνουμε μία ρεαλιστική και ταυτόχρονα ριζοσπαστική λύση εθνικών ισοδυνάμων, που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση».

Ο πρώην υπουργός εξαπέλυσε σκληρή επίθεση τόσο στον Γιώργο Παπανδρέου όσο και στον Ευάγγελο Βενιζέλο, τονίζοντας ότι η νέα δανειακή σύμβαση που υπεγράφη «έχει τρομακτικούς όρους, που οδηγούν τον κόσμο και τη χώρα σε αδιέξοδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα