Λαμία: Ανήλικοι έκλεβαν καλώδια από κολώνες της ΔΕΗ

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στη Λαμία Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, τρεις ανήλικοι ημεδαποί ROMA, ηλικίας 15, 14 και 11 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι και περί ώρα 13:00΄, οι τρεις ανήλικοι κατελήφθησαν επ΄αυτοφώρω από τους αστυνομικούς να τεμαχίζουν καλώδιο ηλεκτροφωτισμού το οποίο, λίγη ώρα πριν, είχαν αφαιρέσει από κολώνες της ΔΕΗ

επί της Νέας Εθνικής Οδού Λαμίας – Αθηνών (κόμβος Μπράλλου) και συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανήλικοι είχαν προβεί στην αφαίρεση καλωδίων και από άλλες κολώνες ηλεκτροφωτισμού της ανωτέρω περιοχής, τα οποία είχαν επιμελώς κρυμμένα σε παρακείμενο, της σύλληψής τους, σημείο.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν και το απόγευμα συνέλαβαν την 38χρονη μητέρα του 15χρονου, τον 33χρονο πατέρα του 14χρονου και την 23χρονη θεία του 11χρονου, για παραμέληση εποπτείας.

Τα αφαιρεθέντα καλώδια, συνολικού μήκους (150) περίπου μέτρων, κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν σε αρμόδιο υπάλληλο της Εταιρείας.

Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από προφορική εντολή του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα