Η Zendaya με μίνι φόρεμα διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη -Εμπνευσμένο από το πόστερ της νέας της ταινίας [εικόνες]

Η Zendaya είναι το απόλυτο fashion icon της εποχής και το αποδεικνύει σε κάθε της δημόσια εμφάνιση με τα στιλάτα και μοδάτα outfit που επιλέγει διά χειρός μεγάλων οίκων μόδας.

Η 27χρονη ηθοποιός φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δεμένη με τον τελευταίο της ρόλο, καθώς οι εμφανίσεις της είναι εμπνευσμένες από το trend του tenniscore.

Καθώς η Zendaya προωθεί την πολυαναμενόμενη

νέα της ταινία «Challengers», φόρεσε ένα αστραφτερό μίνι φόρεμα, μια custom-made δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη.

Το νέο φόρεμα της Zendaya διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη

Το σικάτο φόρεμα απεικονίζει το πρόσωπο της Zendaya όπως φαίνεται στην αφίσα της ταινίας, κερδίζοντας τον τίτλο του «mini poster dress». Έχει μακριά μανίκια, ενώ είναι σε γαλάζια και καφέ απόχρωση, με sparkly λεπτομέρειες από παγιέτες. Ολοκλήρωσε το λαμπερό λουκ της με λευκές, αστραφτερές γόβες, διακριτικά σκουλαρίκια, μπρονζέ μακιγιάζ και ένα κομψό ξανθό bob hair look.

«[Challengers] αλλά κάντε το ΜΟΔΑ… Η Tashi την έκανε να το φοράει», έγραψε ο στενός φίλος της Zendaya και «αρχιτέκτονας εικόνας» Law Roach, ο οποίος μοιράστηκε μια φωτογραφία με την εμφάνισή της.

«Σε ευχαριστώ @celiakritharioti που έδωσες ζωή στην αφίσα της ταινίας Challengers», πρόσθεσε ο στιλίστας της σταρ.

Ο 45χρονος Law Roach μοιράστηκε και μια φωτογραφία του φορέματος στη στιγμή που κατασκευάζεται, με ένα κοντινό πλάνο του προσώπου της Zendaya, που φορά γυαλιά ηλίου και κόκκινο κραγιόν.

Η αφίσα του «Challengers» δείχνει τη Zendaya ως προπονήτρια τένις Tashi Duncan, να κοιτάζει πάνω από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου τον Art Donaldson του Mike Faist και τον Patrick Zweig του Josh O'Connor να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον σε έναν αγώνα τένις.

Η Zendaya έχει κάνει μια σειρά από εμφανίσεις εμπνευσμένες από το τένις, ενώ προώθησε την ταινία σε όλο τον κόσμο με τους συμπρωταγωνιστές της και τον σκηνοθέτη Luca Guadagnino.

Η νεαρή ηθοποιός έχει εμπνεύσει ακόμη και μια νέα τάση στη μόδα γνωστή ως «tenniscore», αφού φόρεσε πλισέ φούστες, φόρεμα με hoodie, preppy polo και vintage Ralph Lauren.

Μάλιστα, σε μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις επέλεξε και πάλι ένα φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας. Η Σίλια Κριθαριώτη δημιούργησε ένα look για την ηθοποιό κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής της περιοδείας «Challengers».

Η Zendaya φόρεσε ένα πράσινο neon φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ σε ένα after party για την πρεμιέρα του Λος Άντζελες, το οποίο ήταν στολισμένο με μια μπάλα του τένις στη μέση.

Η Zendaya πρωταγωνιστεί στο «Challengers» ως Tashi, μια πρώην επαγγελματίας του τένις που προπονούσε τον σύζυγό της Art στο γκραν σλαμ μετά από έναν τραυματισμό που την έβγαλε εκτός αθλήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα