Ο Σταμάτης Γονίδης «άρπαξε» τον Ζαφείρη Μελά και τον φίλησε στο στόμα [βίντεο]

Με ένα απρόοπτο περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι προ ολίγων ημερών οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης, .

Ο δημοφιλής τραγουδιστής άρπαξε κατά τη διάρκεια του προγράμματος τον Ζαφείρη Μελά -ο οποίος τον παρακολουθούσε από το πρώτο τραπέζι και τού έδωσε ένα φιλί στο στόμα, ξαφνιάζοντάς τον.

Το περιστατικό κατεγράφη σε βίντεο που «ανέβηκε» στο TikTok, με τον Ζαφείρη Μελά να αιφνιδιάζεται αρχικά από την εκδήλωση αγάπης του συναδέλφου του, και στη συνέχεια να το διασκεδάζει.

Το ξάφνιασμα
τουΖαφείρη Μελά μετά την «επίθεση» αγάπης από τον Σταμάτη Γονίδη

Στο σχετικόβίντεο καταγράφεται ο Σταμάτης Γονίδης να πλησιάζει τον Ζαφείρη Μελά πουκαθόταν σε τραπέζι ακριβώς μπροστά στην πίστα, και να του δίνει αρχικά τομικρόφωνο, προκειμένου να τραγουδήσει και εκείνος.

Στη συνέχεια οΣταμάτης Γονίδης πιάνει τον Ζαφείρη Μελά στο πρόσωπο, με τον δεύτερο να θεωρείότι θέλει κάτι να του πει, και να γυρίζει αρχικά το κεφάλι του, προκειμένου νατον ακούσει.

Ωστόσο, οΣταμάτης Γονίδης γύρισε το κεφάλι του συναδέλφου του ώστε να τον κοιτάζει, καιτου έδωσε ένα φιλί στο στόμα, αφήνοντάς τον κυριολεκτικά άφωνο για μερικάδευτερόλεπτα, ενώ ο ίδιος απομακρύνθηκε.

Ο Ζαφείρης Μελάςκαταγράφεται να πιάνει το κεφάλι του ξαφνιασμένος, μετά την αιφνίδια «επίθεση»αγάπης από τον Σταμάτη Γονίδη, και στη συνέχεια να αναφωνεί «Για ομόφυλους θαμας περάσουν ρε».

Σημειώνεται ότι οι δύο λαϊκοί τραγουδιστές μετρούν πολλά χρόνια γνωριμίας, ενώ έχουν συνεργαστεί και αρκετές φορές στο παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σταμάτης Γονίδης, Ζαφείρη Μελά, [βίντεο],stamatis gonidis, zafeiri mela, [vinteo]