Οι 12 Απόστολοι: Έλληνες ηθοποιοί ποζάρουν σαν μαθητές του Χριστού [εικόνες]

Σε μία διαφορετική φωτογράφιση για free press περιοδικό συμμετείχαν Έλληνες ηθοποιοί, οι οποίοι πόζαραν σαν μαθητές του Χριστού, για τις ανάγκες project με τίτλο «Οι 12 Απόστολοι».

Συγκεκριμένα, το free press περιοδικό «Koita Magazine» δημοσίευσε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Instagram

σειρά φωτογραφιών Ελλήνων ηθοποιώνπου ποζάρουν με άμφια για τις ανάγκες του σχετικού αφιερώματος.

Οι ηθοποιοί πουφωτογραφήθηκαν σαν μαθητές του Χριστού

«Οι 12 Απόστολοι:Ένα Ταξίδι στην Ιστορία και την Πνευματικότητα" Ιούδας, Λάζαρος &Βαραββάς

Η φιγούρα των 12αποστόλων έχει χαρακτηριστεί από τα βιβλικά κείμενα ως οι πρώτοι ακόλουθοι τουΙησού Χριστού, οι οποίοι διέδωσαν το μήνυμά του σε όλο τον κόσμο. Αναπόσπαστομέρος της Χριστιανικής πίστης και πνευματικότητας, η ιστορία τους αποτελεί μίαπλούσια πηγή έμπνευσης και συζήτησης.

Μέσα από τηφωτογραφική απεικόνιση των 12 αποστόλων στο περιοδικό Koita Magazine, ηαναγνωστική κοινότητα προσκαλείται να εξερευνήσει την πνευματική κληρονομιά καιτην ιστορία που ενώνει τον κόσμο τους με το σημερινό.

Μέσα από τιςεικόνες αυτές, αναδεικνύεται η πολυμορφία των προσωπικοτήτων και τωνπεπραγμένων των αποστόλων, καθώς και η συνεχής προσπάθειά τους να μεταδώσουν τομήνυμα της πίστης και της αγάπης.

Πέρα από τηθρησκευτική διάσταση, οι 12 απόστολοι αντιπροσωπεύουν και μια πρόσκληση γιααναστοχασμό και συζήτηση σχετικά με θέματα όπως η αλληλεγγύη, η συνεργασία καιη διασπορά των πολιτισμών.

Η απεικόνισή τουςμέσω του φακού του περιοδικού Koita Magazine αποτελεί μια πρόσκληση γιαανασκόπηση και εμβάθυνση στη σημαντική αυτή πτυχή της ανθρώπινης ιστορίας καιπνευματικότητας», αναφέρεται στη λεζάντα των σχετικών δημοσιεύσεων.

Στις σχετικές φωτογραφίες καταγράφονται οι: Σπύρος Μπιμπίλας, Μάνος Πετούσης, Περικλής Λιανός, Κωστής Σαββιδάκης, Ανδρέας Κωνσταντινίδης και Γιώργος Καρκάς.

Υπενθυμίζεται ότι, λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι και ο Τζώνυ Θεοδωρίδης και η Φωτεινή Τσακίρη πόζαραν σαν Ιησούς και Παναγία για τις ανάγκες φωτογράφισης στο ίδιο περιοδικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
12 Απόστολοι, Έλληνες, Χριστού [εικόνες],12 apostoloi, ellines, christou [eikones]