Μολών Λαβέ λέμε σε αυτές τις γιορτές

Ένα γιορτινό bazaar με τίτλο «Μολών Λαβέ» διοργανώνεται στο χώρο Ash In Art, από 25 Νοεμβρίου στις 16:00 μέχρι 27 Νοεμβρίου στις 22:00, από την ομάδα US IN ART, που αναλαμβάνει την παρουσίαση bazaars στο συγκεκριμένο χώρο.Σκοπός της εκδήλωσης είναι οι φετινές γιορτές να μην επηρεαστούν από την οικονομική
κρίση αλλά να είναι πλουσιοπάροχες και ξέγνοιαστες. Με σύμμαχο τις παραδόσεις του πολιτισμού μας και τα δημιουργήματά του, πολλοί καλλιτέχνες κατασκευάζουν διάφορα αντικείμενα, όπως κοσμήματα, πορτοφόλια, ρούχα κι άλλα αξεσουάρ, τα οποία αποτελούν έξυπνες και πρωτότυπες επιλογές για δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Στο bazaar λαμβάνουν χώρα σύντομα εργαστήρια και σεμινάρια για μαθήματα τέχνης ως δώρο σε όσους παρευρεθούν αλλά και συμμετοχές σε κληρώσεις πολλών ακόμη δώρων.

Μερικοί από τους νέους καλλιτέχνες που θα παρουσιάσουν τα δημιουργήματά τους είναι: Alice Alossi, Λόλας Φαίρη Τέηλς creations by Lola Paus για χειροποίητα κόσμηματα, Σοφία Βασιλειάδου για θήκες, πορτοφόλια, ρούχα, Majorama (Κατερίνα) Ηandmade Natural Cosmetics για είδη καλλυντικών κ.α.
Ash In Art: Ηρακλέους 10 & Λαχούρη 1, έναντι στάσης μετρό Συγγρού-Fix (έξοδος Καλλιρρόης)
Τηλ. 210.9216890
Keywords
Τυχαία Θέματα