Από 10.500 ευρώ το νέο Lancia Ypsilon

Στην ελληνική αγορά βρίσκεται ήδη το νέο Lancia Ypsilon, προσφέροντας κομψότητα, μοντέρνα σχεδίαση, ιδιαίτερα οικονομικούς κινητήρες και ανταγωνιστική τιμή. Η νέα γενιά του ιταλικού μοντέλου, έχει τιμή εκκίνησης τα 12.488 ευρώ, ωστόσο θα υπάρξει για λίγο καιρό ένας περιορισμένος αριθμός αυτοκινήτων με 10.500 ευρώ, στην περίπτωση που ο πελάτης θα κάνει χρήση του μέτρου της απόσυρσης.

H νέα

Ypsilon προσφέρεται σε πεντάθυρο αμάξωμα, με δύο βενζινοκινητήρες και ένα πετρελαιοκινητήρα. Συγκεκριμένα, μπορεί κάποιος να επιλέξει μεταξύ του 875 κ.εκ. με τους 85 ίππους και του 1.2 λίτρου με τους 69 ίππους, με τον πρώτο να έχει απαλλαγή από τέλη κυκλοφορίας, αφού εκπομπές ρύπων CO2 είναι κάτω από 100 γρ./χλμ.. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στην περίπτωση της έκδοσης diesel των 1.3 λίτρων και των 95 ίππων, με την κατανάλωση καυσίμου να είναι στα 3,8 λτ./100 χλμ. Αργότερα θα είναι διαθέσιμος και ο κινητήρας 1.2 Fire EVO II Bi-fuel (βενζίνης & υγραερίου).

 

Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με σύστημα Start & Stop, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει 4-6 αερόσακους, ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας, σύστημα ASR και Hill Holder, ABS/EBD και πολλά ακόμα.


Λουκάς Παπαλάμπρος


Keywords
Τυχαία Θέματα