Calliope: «Ένας πολίτης του κόσμου»

Η διάσημη φωτογράφος Calliope μιλάει για τη δική της ιστορία.

Με μεγάλη καριέρα στο χώρο της φωτογραφίας κι ένα τεράστιο, γεμάτο εμπειρίες και εικόνες παρελθόν στις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου, η Calliope ζει πλέον στην Ελλάδα μαζί με την οικογένεια της και συνεχίζει να ονειρεύεται όμορφα και δημιουργικά πράγματα για το μέλλον. Όπως η ίδια λέει, αν δεν ήταν φωτογράφος σίγουρα θα ήταν κάτι επίσης δημιουργικό και με φύση καλλιτεχνική. Αυτό επιβεβαιώνεται κι από τη νέα

δουλειά της που βρίσκεται ακόμα στα σκαριά. Πρόκειται για μία νέα σειρά από bohemian-ethnic αξεσουάρ, τσάντες και καφτάνια, εμπνευσμένα από το προσωπικό της στυλ.

Ως φωτογράφος, η Calliope μετράει ένα σωρό συνεργασίες και εξώφυλλα σε διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίου φήμης όπως η Vogue. Η αγάπη της για τη φωτογραφία ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Μόλις 10 ετών ήταν όταν πήρε στα χέρια της μία φωτογραφική μηχανή και ξεκίνησε να φωτογραφίζει. Η καριέρα της επισήμως ξεκίνησε στην ηλικία των 20, όπου έγινε fashion photographer. Κι όλο αυτό ήταν μόνο η αρχή για να προκύψουν έπειτα, σχεδόν αβίαστα από άποψη έμπνευσης, φωτογραφικές συλλογές με αποκορύφωμα τη συλλογή «Traditional Greek Costumes» που αφορά στη γενέτειρα της, την Ελλάδα.

Ως γυναίκα, εν μέσω μίας κρίσιμης για όλους περιόδου, η Calliope παραμένει αισιόδοξη και πιστή στην Ελλάδα, δίνοντας έτσι το σωστό παράδειγμα στις 2 αγαπημένες της κόρες. Και τι είναι αυτό που λέει η μαμά Calliope στις δυο μικρές της αγάπες για την κατάσταση της χώρας που ζουν; Όπως η ίδια ισχυρίζεται “δεν χρειάζεται να τους πω τίποτα, χρειάζεται μόνο να τις αγαπάω και να τους δείχνω το δρόμο”.

Γεμάτη από τη ζωή της, η Calliope προτρέπει τη γυναίκα του σήμερα “να έχει αυτοπεποίθηση, δημιουργικότητα, καλλιέργεια, ανοιχτό μυαλό και καρδιά”. Τα παραπάνω είναι χαρακτηριστικά που εντοπίζουμε και στο δικό της χαρακτήρα και συμπληρώνουν με τον κατάλληλο τρόπο το προφίλ μιας πετυχημένης γυναίκας και μιας ευαίσθητης μαμάς.

The post Calliope: «Ένας πολίτης του κόσμου» appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα