Weekly Fashion Report: Τα “Do’s & Don’ts” της εβδομάδας

Οι επιλογές στο ντύσιμό μας καθορίζουν τόσο το στυλ όσο και τη διάθεσή μας. Κάνοντας και πάλι μια ανασκόπηση στη μόδα της εβδομάδας που πέρασε ξεχωρίσαμε αγαπημένα στυλ, αλλά και αμφιλεγόμενες τάσεις, καθώς και tips που πιθανόν να μην ακολουθήσουμε!

1. Denim Shame: Ένα από τα πιο ανθεκτικά υλικά, το denim σίγουρα φθείρεται με το πέρασμα του χρόνου, καθώς και

με τα συχνά πλυσίματα. Ακόμα και αν οι fashionistas ορκίζονται πως το πλυντήριο είναι ο απόλυτος εχθρός του αγαπημένου τους jean, εμείς διαφωνούμε. Άλλωστε, όπως λέει και το ρητό «Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά».

2. Η τάση του layering: Αν και φαινομενικά δείχνει πολύ εντυπωσιακό σας αποτέλεσμα, στη πράξη τα πράγματα είναι αρκετά περίπλοκα. Ναι, μια χρωματιστή γούνα μπορεί να δείχνει άκρως εντυπωσιακή φορεμένη πάνω από ένα biker jacket στο street style, όμως πόσες από εμάς μπορούν πραγματικά να υποστηρίξουν το συγκεκριμένο look χωρίς να προκαλέσουμε την απορία των περαστικών;

3. Θαλπωρή: Τα μάλλινα πλεκτά είναι όπως κάθε χρόνο οι αγαπημένες επιλογές του χειμώνα, με τη διαφορά πως ατή τη σεζόν αποτελούν statement pieces. Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται και τα σακάκια- από tweed ή σε έντονες, fluo αποχρώσεις. Πρόκειται για δυο κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσετε και που θα φορέσετε για αρκετές σεζόν ακόμα.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Layering με γούνες Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Σακάκια Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Knitwear Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Denim Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: fashion rules, style tips, weekly report

Keywords
Τυχαία Θέματα