5 βασικοί όροι της αργκό των πορνοστάρ – Για να βγάλεις συνεννόηση και γούστα

Σε όλους μας έχει τύχει τουλάχιστον μία φορά να βρεθούμε με μια πορνοστάρ. Αν όχι με δύο. Για εκείνους τους λίγους που δεν έχουν συναντήσει ακόμη, υπάρχουν οι ειδικοί –εμείς δηλαδή- για να τους προφυλάξουμε από τις κακοτοπιές. Γιατί εσύ, αδαή αναγνώστη, ανυποψίαστε εραστή, τι θα έκανες εάν η πορνοστάρ κοπέλα που καθόταν με την παρέα σου, συζητούσε για ATM; Θα άνοιγες το GPS για να δεις που βρίσκεται το κοντινότερο ή θα πήγαινες να κάνεις μια γενναία ανάληψη, just in case. Λάθος και τα δύο. Διάβασε το λεξικό των πορνοστάρ παρακάτω, μάθε την αργκό και γέμισε τα στήθη σου με περηφάνια επειδή ξέρεις πώς να διαχειριστείς κάθε κατάσταση.

1. Κορίτσι

Όλες οι πορνοστάρ είναι «κορίτσια», δεν έχουν ηλικία. Αν δεν ήταν κορίτσια δεν θα ήταν στο πλατό για να γυρίσει «αισθησιακές σκηνές». Φυσικά, οι στιγμές αμηχανίας για τον μη μυημένο είναι πολλές, ειδικά όταν ο σκηνοθέτης της τσόντας δίνει εντολές στο… κορίτσι. Αυτά που θα ακούσεις σε ένα τέτοιου είδους «γύρισμα», δεν συμβαδίζει με την εικόνα που είχες για τα αθώα κορίτσια.

2. Περιποίηση προσώπου

Όλες οι γυναίκες έχουν επισκεφθεί κατά καιρούς ένα day spa, ζητώντας περιποίηση προσώπου, απολέπιση, μάσκες ομορφιάς και άλλα. Όταν όμως μια πορνοστάρ ξεκινά μια συζήτηση περί… «περιποίησης προσώπου», πιστέψτε με, δεν θα πρέπει να δυσανασχετείτε. Τουναντίον. Ετοιμαστείτε να ακούσετε κάποιες απίθανες ιστορίες, για το πώς κάποιοι παρτενέρ τους, ολοκλήρωσαν τη σεξουαλική επαφή στο πρόσωπό τους. Για τις πορνοστάρ, αυτό του είδους το θέμα δεν αποτελεί ταμπού, αφού η καθημερινότητά τους περιλαμβάνει πολλά παρόμοια περιστατικά. Το να μην τις πετύχουν στο μάτι, είναι κάτι σαν την αγωνία του τερματοφύλακα πριν από το πέναλτι. Κάπως έτσι αισθάνονται. Η αλήθεια είναι πως η ολοκλήρωση της σεξουαλικής πράξης δεν είναι κάτι νέο, αφού ο Μαρκήσιος Ντε Σαντ την περιγράφει από το 1875, ακόμη, στο κλασικό του, «Οι 120 ημέρες στα Σόδομα».

3. DP

Μιλώντας με μία… κοινή ηθοποιό, το μυαλό κάθε υποψιασμένου συζητητή θα πάει στον «διευθυντή φωτογραφίας» (Director of Photography) κάθε φορά που θα αναφέρει «dp». Αυτά για τους κοινούς ηθοποιούς και τους κοινούς… ακροατές. Όταν μια ηθοποιός του πορνό αναφέρει τα δύο αυτά γράμματα εννοεί τη… «διπλή διείσδυση» (double penatration)! Άρα, μην το παίξεις εξυπνάκιας, δεν εννοούσε ούτε πρατήριο της BP, ούτε τη μονάδα μέτρησης της έντασης ήχου (db).

4. ATM

Καλό θα ήταν να έχετε τελειώσει το δείπνο όταν η πορνοστάρ καλεσμένη της παρέας ξεκινήσει μια συζήτηση για ATM. Μην νομίζετε πως θα παραπονεθεί ή θα σας πει κάποια ιστορία κραυγαλέου συμβάντος σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα. Το ATM στην αργκό των porn movies έχει να κάνει με το δίπτυχο στόμα-κώλος (Ass To Mouth). Συγκεκριμένα, το στόμα της και ο κώλος του. Δεν περιγράφω άλλο.

5. Creampie

Αν σας ζητήσει… creampie (μια λέξη), τότε είστε σε πολύ καλό δρόμο. Όχι, δεν θέλει γλυκό, θέλει εσάς! Για την ακρίβεια, το υγρό που παράγετε εσωτερικά και αποβάλλετε μέσω του πέους σας. Αν έχετε φάει, πληρώστε και πηγαίνετε στο πιο κοντινό ξενοδοχείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα