Deree College Grand Night 2013: Οι τελειόφοιτοι αποχαιρέτησαν την φοιτητική ζωή!

Με πολύ χορό και ιδιαίτερα κεφάτη διάθεση οι τελειόφοιτοι του Deree αποχαιρέτισαν τη φοιτητική τους ζωή στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, στις 20 Ιουνίου, στο «Island» στη Βάρκιζα.

Το πολύ επιτυχημένο πάρτι οργανώθηκε από το Student Government (Συμβούλιο Φοιτητών) του Κολλεγίου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων

του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας (Pierce – Deree), ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό των σπουδαστών στην αφετηρία της νέας τους ζωής.
Το πάρτι αποφοίτησης συνιστά ένα από τα σημαντικότερα events της ακαδημαϊκής χρονιάς και το εφαλτήριο της εβδομάδας αποφοίτησης.

Την επιτυχημένη προσπάθεια οργάνωσης της Grand Night 2013, πέραν του Συλλόγου Αποφοίτων, αγκάλιασε και η εταιρεία Diesel, η οποία πρόσφερε τα ευφάνταστα δωράκια που μοιράστηκαν στους τελειοφοίτους, καθώς και το δώρο για τον μεγάλο νικητή της βραδιάς, δωροεπιταγή για αγορά ειδών από την εταιρεία.

Επίσης, η Diesel βρισκόταν πίσω από το ειδικό οπτικό περιβάλλον εφέ που δημιουργήθηκε στη μία πλευρά του «Island».
Τελειόφοιτοι και απόφοιτοι διασκέδασαν μέχρι αργά, στο ειδυλλιακό surrounding του «Island», και έφυγαν τις πρώτες πρωινές ώρες, με την υπόσχεση να ξαναβρεθούν την επόμενη χρονιά στο πάρτι της Class of 2014.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

1. Angel Key, πρόεδρος του Student Government

2. Βίβιαν Γιαννοπούλου

3. Ζέτα Τζιώτη, Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος

4. Εύη Θεοδωράκη

5. Νικήτας Ντάκος

6. Αργίνη Βαλλή

Keywords
Τυχαία Θέματα