Giaola simera: Για να μαθαίνεις πρώτος ό,τι αφορά την πόλη!

Giaola simera είναι η νέα εφαρμογή που κυκλοφορεί με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΕΕΚΕ). Σε μια εποχή που η ζωή στην Αθήνα γίνεται όλο και πιο απρόβλεπτη, η ΕΕΚΕ υποστήριξε την εφαρμογή που προσφέρει καθημερινή ενημέρωση για τις πιο σημαντικές πτυχές της ζωής στην πόλη.

Εγκαθιστώντας την εφαρμογή στο κινητό (ως app) ή στο pc (ως bookmark), ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή:

-για

τυχόν απεργίες της τρέχουσας & επόμενης ημέρας ώστε να οργανώνει το πρόγραμμα και τις μετακινήσεις του στο κέντρο της Αθήνας

-για τις ονομαστικές εορτές της τρέχουσας & επόμενης ημέρας

-για τη συχνότητα των δρομολογίων του Μετρό από το σημείο ενδιαφέροντός του

-για το χρόνο άφιξης του επόμενου συρμού του Μετρό προς το αεροδρόμιο

Η υπηρεσία παρέχει επίσης ενημέρωση για τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες και πρόβλεψη 4 ημερών.

Η εφαρμογή giaola simera είναι εντελώς δωρεάν και διατίθεται για download μέσω google apps για android κινητό ή tablet, είτε μέσω του app store, για κινητό iPhone ή iPad. Επίσης είναι διαθέσιμη και για εγκατάσταση σε PC μέσω του http://simera.giaola.com/.

Η ΕΕΚΕ έχει προχωρήσει και στην υποστήριξη του giaola.com, μιας online πλατφόρμας που συνδέει άμεσα επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων με υποψήφιους πελάτες εύκολα και αξιόπιστα, ώστε να κάνει την καθημερινότητα του Αθηναίου ακόμα πιο εύκολη.

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Τυχαία Θέματα