Instagram: Το Kool μπαίνει μέσα στις ζωές των άλλων

Οι επώνυµοι µοιράζονται µε τους φαν τους εικόνες που κάποτε θα έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας.

Υπήρχε µια εποχή που αν ήθελες να µάθεις λεπτοµέρειες για τη ζωή των επωνύµων, έπρεπε είτε να διαβάζεις τον Οικογενειακό Θησαυρό είτε να µη χάνεις επεισόδιο της εκποµπής µε τον κακοµοίρικο τίτλο «Πώς περνούν οι πλούσιοι», ο οποίος υπαινισσόταν ευθέως ότι εσύ δεν είσαι ένας από αυτούς. Όχι πια. Σήµερα η ανάγκη του ανθρώπου για κουτσοµπολιό, αδιακρισία και επίδειξη, καλύπτεται από την υπέροχη εφαρµογή που λέγεται Instagram.

Για όσους πέρασαν τα τελευταία 2 χρόνια κάτω από ένα βράχο, πρόκειται για το application που σου επιτρέπει να µοιράζεσαι φωτογραφίες µέσω smartphone – και κυρίως, να παρακολουθείς τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι άλλοι.

Όπου «οι άλλοι» δεν είναι η φίλη σου η Τασία, αλλά η Κιµ Καρντάσιαν, η Μαντόνα, η Lady Gaga και ο Νίκος Βέρτης. Και όχι, δεν έχουν επιλογή στο αν θα τους έχεις υπό στενή παρακολούθηση ή όχι, αφού θέλουν δεν θέλουν, άµα έχουν λογαριασµό στο Instagram εσύ θα τους ακολουθείς νύχτα µέρα.

Θα φανταζόταν κανείς ότι µε αυτό το δεδοµένο οι επώνυµοι θα επεδείκνυαν κάποια στοιχειώδη αυτοσυγκράτηση στο τι ποστάρουν, όµως όχι. Αδιαφορώντας προκλητικά για ποινικές, αισθητικές και επαγγελµατικές συνέπειες, οι σταρ είναι ικανοί να ανεβάσουν το οτιδήποτε. Ο Snoop Dogg συστηµατικά και ανερυθρίαστα ποστάρει φωτογραφίες που εξυµνούν τη µεγάλη του αγάπη στα χασίσια: χασίσια µαροκινά, χασίσια στριµµένα, χασίσια σε µπάφους µεγέθους βουβουζέλας. Η Κιµ Καρντάσιαν δεν δίστασε επίσης να φρικάρει το κοινό της όχι µε ακόµη µία φωτογραφία του οικοδοµικού τετραγωνικού που αποκαλεί οπίσθιά της, αλλά µε ένα εφιαλτικό ενσταντανέ από µία θεραπεία ανανέωσης επιδερµίδας, προφανώς εµπνευσµένη από τη δουλειά του σκηνοθέτη του «Saw». Η Μαντόνα έχοντας πάρει το κολάι από τις συναυλίες της, σκέφτηκε να ανεβάσει και στο Instagram τα βυζιά της, αλλά τελικά πρυτάνευσε η λογική (όχι της Μαντόνα), και οι υπεύθυνοι της εφαρµογής την υποχρέωσαν να αποσύρει τη σχετική φωτό – είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι που δεν έχουν κανένα πρόβληµα µε τη Ριάνα, της οποίας τον πισινό βλέπουµε συχνότερα από το πρόσωπό της.

Οι Ελληνίδες σταρ πάλι βρίσκονται ως συνήθως πιο πίσω και αρκούνται απλώς να υποτιµούν τη νοηµοσύνη των followers τους, ανεβάζοντας φωτογραφίες που τις απαθανατίζουν υποτίθεται αµακιγιάριστες, αλλά στην πραγµατικότητα είναι περασµένες από τρία χέρια photoshop.

Με τούτα και µε κείνα, το Instagram έχει καταστρέψει τελείως δύο επαγγελµατικούς κλάδους. Πρώτοι κατά κράτος ηττηµένοι οι παπαράτσι, που θα έδιναν το δεξί τους χέρι για να τραβήξουν π.χ. ένα κοντινό τον κώλο της Ριάνα, όνειρο που πλέον τους στερεί η σεµνή καλλιτέχνιδα, που το κάνει από µόνη της και πολύ καλύτερα. ∆εύτερα θύµατα οι υπεύθυνοι δηµοσίων σχέσεων των σταρ, που πλέον δεν έχουν να ντιλάρουν µόνο µε προσβεβληµένους φαν και τα κατεστραµµένα προφίλ των πελατών τους, αλλά σε περιπτώσεις σαν του Snoop Dogg και µε τον εισαγγελέα.

Για να κατεβάσετε το Kool Magazine πατήστε:

- Για iPad στο εικονίδιο παρακάτω:

- Για Android Tablet στο εικονίδιο παρακάτω:

Facebook: facebook.com/KOOLthemagazine

Twitter: twitter.com/KoolDigitalMag

Keywords
Τυχαία Θέματα