M.I.L.F. Me Up – Καλωσήρθατε στον υπέροχο κόσμο των milf! [εικόνες]

Τις αγαπάμε διότι τις αγάπησε πρώτος ο Χρόνος, τις σεβάστηκε, τις ευλόγησε και αντί να πατσουρέψουν έγιναν καλύτερες στα 35, τα 40, τα 45 τους. Μπορεί να μην είναι για «μια ζωή», μπορεί να έχουν κοντινή ημερομηνία λήξης, αλλά στην τελική και τι κρατάει για πάντα.

Από τον Κώστα Βαϊμάκη

Όταν ο Χρήστος Κυριαζής τραγουδούσε το «Μου θυμίζεις τη μάνα μου», προφανώς το είχε φανταστεί λίγο διαφορετικά και πολύ πιο αγνά: με φροντίζεις σαν τη μάνα μου, μου μαγειρεύεις σαν αυτή, είσαι τρυφερή σαν τη μανούλα, στοργική, προστατευτική κλπ. κλπ. Και μετά ανακαλύψαμε τα milf: γυναίκες στην ηλικία της μάνας μας (στο περίπου τέλος πάντων), χορτασμένες και έμπειρες, αλλά ανοιχτές σε νέες προκλήσεις και νέους συντρόφους, οικονομικά ανεξάρτητες και χωρίς την εμμονή του γάμου από το πέμπτο ραντεβού και μετά, ικανές να σε καθοδηγήσουν στο σεξ και χωρίς να έχουν ποτέ πονοκέφαλο (με σένα, με τον άντρα τους συνήθως έχουν). Τις αγαπάμε, διότι μας αγαπάνε κι αυτές. Τις προτιμάμε, διότι τη σήμερον ημέρα είναι οι καλύτερες γκόμενες που κυκλοφορούν. Τις χρησιμοποιούμε και μας χρησιμοποιούν, αλλά είναι ένα fair deal για όλους. Καλωσήρθατε στον υπέροχο κόσμο των milf.

Τι σημαίνει milf;

Ετυμολογικά σημαίνει «Mothers I’d like to Fuck». Παρόλο όμως που φαινομενικά έχει μια κάποιου τύπου χυδαιότητα, καταφέρνει να ακούγεται σαν τίτλος τιμής. Ο βασικός λόγος είναι ότι το milf που ακούει να το αποκαλούν milf, δεν παρεξηγείται αλλά κολακεύεται, διότι νιώθει ότι είναι ακόμα μάχιμη γκόμενα, ότι μετράει και ότι βάζει κάτω διάφορα πιπίνια που έχουν τα μισά της χρόνια, αλλά εκείνη έχει το ζουμί. Μόνο μην την πεις «γριά κότα», διότι δεν θα το πάρει και πολύ καλά.

Πόσων ετών είναι το καλό το milf;

Όταν λέμε milf, καλό είναι να έχουμε υπόψη ότι δεν μιλάμε απαραίτητα για γυναίκες που έχουν γίνει μαμάδες, αλλά περισσότερο για ηλικίες 35 και άνω, που δυνητικά θα μπορούσαν να έχουν κάνει παιδιά. Δεν γίνεται ας πούμε να αποκαλέσουμε milf μια 25χρονη που έκανε παιδί στα 20, διότι είναι μικρή για να ενταχθεί στην εν λόγω κατηγορία. Ο ορισμός του milf, σύμφωνα με τους επαΐοντες μιλφο-κυνηγούς, είναι 35-45, με κάνα δυο κουτσούβελα, που κρατιέται καλά, κάνει τις γυμναστικές και τα μπότοξ της, έχει κάνει ένα - δυο μερεμέτια στα βυζιά, έχει βαρεθεί τον άντρα της και δεν θα έλεγε «όχι» στα τεκνά, μη σας πω ότι τα κυνηγάει κιόλας πιο φανατικά απ’ ό,τι την κυνηγάνε αυτά.

1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Για να διαβάσετε το υπόλοιπο κατεβάστε το Kool Magazine, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό για iPad και Android.

Για να κατεβάσετε το Kool Magazine πατήστε:

- Για iPad στο εικονίδιο παρακάτω:

- Για Android Tablet στο εικονίδιο παρακάτω:

Facebook: facebook.com/KOOLthemagazine

Twitter: twitter.com/KoolDigitalMag

Keywords
Αναζητήσεις
sex and the city samantha, τα μιλφ του φβ
Τυχαία Θέματα