Message in a bottle – Βρέθηκε το πιο παλιό μήνυμα σε μπουκάλι μετά από περίπου μια αιωνιότητα!

Επρεπε να περάσουν 107 χρόνια για να αποκαλυφθεί το παλαιότερο μήνυμα σε μπουκάλι στον κόσμο που ταξίδευε από τον ένα ωκεανό στον άλλο. Για την ακρίβεια ο δημιουργός του το έγραψε και το έκλεισε στο μπουκάλι από το 1906.

Ο Στιβ Θάρμπερ κάνοντας μια βόλτα στην παραλία Τοφίνο του Καναδά δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα έπεφτε πάνω σε ένα από τα πιο παλιά μπουκάλια που είχε ξεβραστεί στην ακτή. Το σημείωμα έχει ημερομηνία 19 Σεπτεμβρίου 1906 και φέρει την υπογραφή του Ερλ Γουίλαρντ που έπλεε από το Σαν Φρανσίσκο για το Μπέλινγκχαμ με το ατμόπλοιο Ρενιέρ.

Ο «συγγραφέας» αναφέρει

λεπτομέρειες του ταξιδιού, καθώς και το γεγονός ότι θα χρειαζόταν περίπου 2 εβδομάδες μέχρι να φτάσει στον προορισμό του. Επιπλέον στο σημείωμα αναγράφεται και η διεύθυνση του κ. Γουίλαρντ στο Μπέλινγκχαμ, όπου πλέον υπάρχει ένα μουσείο σιδηροδρόμων.

Ο Στιβ που βρήκε το μπουκάλι θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό μιας και όπως αναφέρει είναι « το μόνο μπουκάλι που έχει βρεθεί και είναι τόσο παλιό, κάτι που συμβαίνει μία στο δισεκατομμύριο!».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα