O πραγματικός superman (vid)

Τι κάνει κάποιος που ο κανονικός μαραθώνιος του φαίνεται παιχνίδι; Μα φυσικά τρέχει στον υπερμαραθώνιο και κάνει τον Superman να μοιάζει ένα παιδάκι με κολάν!

Από τον Γιάννη Κωνσταντόπουλο

Ο David Goggins είναι 32 χρονών, ο συνηθισμένος μαραθώνιος του φαίνεται βούτυρο στο ψωμί και μαζεύει χρήματα για να μπορέσουν φτωχοί στρατιωτικοί να στέλνουν τα παιδιά τους στο κολλέγιο. Τρέχοντας στον υπερμαραθώνιο.
Μπορείς να δεις με δυο τρόπους αυτό το video.

Ή σαν άλλον ένα υπερφυσικών αντοχών τύπο που έσπασε το ρεκόρ του να τρέχει 150 χιλιόμετρα, non stop εννοείται, σε 33 ώρες και 36 λεπτά ή σαν ένα ψυχολογικό πουσάρισμα του να υπερβείς τα δικά σου όρια. Όποια και αν είναι αυτά. Του Goggins οι παλμοί εν ηρεμία είναι μόλις 32. Του μέσου ανθρώπου γύρω στους 70. Η τυπική προπόνηση του είναι γύρω στα 23 χιλιόμετρα τρέξιμο κάθε μέρα, περίπου 100 με ποδήλατο και μετά βάρη. Και παρόλα αυτά δεν κλατάρει. Προέρχεται από τις ειδικές δυνάμεις, δεν φαίνεται να έχει τουπέ και πέραν του ότι, όπως λέει, εκεί που νομίζεις πως έχεις τελειώσει έχεις κατά βάθος άλλο ένα 60% δυνατοτήτων, το συνδυάζει και με φιλανθρωπική δράση. Ξέρω γω, τι να πω; Μόνο respect.

Διαβάστε ακόμα:

* Το αστέρι του Ντιτρόιτ

* Η μικρή Ολλανδέζα

* Η κόντρα. Με “Η” κεφαλαίο

Keywords
Τυχαία Θέματα