Somebody save me – Ηθοποιοί που έγιναν ήρωες και στη πραγματική ζωή

Ο καλός ο ήρωας στη φουρτούνα φαίνεται. Ίσως να τους έχεις συνηθίσει να ανατινάζουν τα πάντα ή να πλακώνουν όλο τον κόσμο στο ξύλο, αλλά οι παρακάτω ηθοποιοί κάνουν στη κυριολεξία save the day! Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που έγιναν ήρωες της καθημερινότητας και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και στη πραγματική ζωή.

Από τον Κώστα Χρήστου

1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Χάρισον Φορντ

Μια από τις πιο επικές και κινηματογραφικές διασώσεις είχε κάνει ο Harrison Ford, δείχνοντας ότι δεν έχει ξεχάσει όσα έμαθε

από τα ‘‘Star Wars’’ και τα ‘‘Indiana Jones’’. Η Σάρα Τζορτζ και η Μέγκαν Φρίμαν, 20 και 22 χρονών αντίστοιχα, έκαναν αναρρίχηση στο Table Mountain του Wyoming όταν η μια από τις δύο δεν μπορούσε να συνεχίσει λόγω ζέστης και αφυδάτωσης. Ένας άλλος αναρριχητής κάλεσε βοήθεια μέσω ασυρμάτου, αλλά αυτός που έσπευσε πρώτος να βοηθήσει, ήταν ο διάσημος ηθοποιός με το προσωπικό του ελικόπτερο! Η αντίστοιχη ΕΜΑΚ την βοήθησε να μπει στο ελικόπτερο του Φορντ όπου με ασφάλεια επέστρεψε στο έδαφος. Η κοπέλα όπως θα ήταν λογικό δεν πίστευε στα μάτια της για το ποιος την έσωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα