Αυτοί είναι οι δύο νεκροί Χρυσαυγίτες – Θρήνος στα προφίλ στο Facebook για τον θάνατό τους

Σήμερα δεν θρηνεί μονάχα το Νέο Ηράκλειο για τα δύο παιδιά που έχασε, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα. Η εν ψυχρώ δολοφονία των δύο νεαρών, του Γιώργου Φουντούλη (γεννημένος το 1986) και Μανώλη Καπελώνη (γεννημένος το 1991), μέλη της Χρυσής Αυγής, την ώρα που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο,

προκάλεσε από την πρώτη στιγμή οργή αλλά και θλίψη για τις οικογένειές τους.

Πολύς κόσμος έσπευσε να αφήσει ένα λουλούδι στο σημείο του εγκλήματος, ενώ άλλοι, μέσω του διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω του λογαριασμού τους στο Facebook θέλησαν να πούν το στερνό τους αντίο για τα αδικοχαμένα παιδιά.

Από την πρώτη στιγμή το προφίλ του Μανώλη Καπελώνη, δέχθηκε εκατοντάδες μηνύματα αγάπης, από φίλους, συγγενείς, αλλά και ανθρώπους που απλά θέλησαν να εκφράσουν με αυτό τον τρόπο την αγάπη τους και την συμπόνοια τους στις οικογένειες.

Νωρίς μάλιστα σήμερα το πρωί, το προφίλ, είχε πέσει καθώς ήταν ανενεργό.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Μανώλης Καπελώνης (Δεξιά)

Ο Γιώργος Φουντούλης, του οποίου το προφίλ παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα ενεργό, έχει πλημμυρίσει από αφιερώσεις και μηνύματα αγάπης. Κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να πιστέψει τον χαμό του νεαρού.

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Γιώργος Φουντούλης

Φίλοι των νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής, έφτιαξαν για την μνήμη τους μια σελίδα στο Facebook με τίτλο «Αθάνατοι». Θα τους θυμούνται για πάντα ως ήρωες, όπως αναφέρουν, ενώ χιλιάδες κόσμου έχει σπεύσει να την επισκεφθεί.

Αυτό είναι το τραγούδι που αφιερώνουν φίλοι των παιδιών στα δυο νεαρά παιδιά στην σελίδα που έφτιαξαν:

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα