Ανεκτική στην απιστία δηλώνει η Γκουίνεθ Πάλτροου

Η πιο όμορφη γυναίκα για το 2013 σύμφωνα με το περιοδικό People, δήλωσε πως θα μπορούσε να συγχωρήσει την απιστία αν αντιλαμβανόταν ότι ήταν δικό της το φταίξιμο.

Τέτοιες γυναίκες θέλουμε: ανοιχτόμυαλες και λογικές. Η Γκουίνεθ μετά από 10 χρόνια έγγαμου βίου με τον Κρις Μάρτιν, τραγουδιστή των Coldplay, και δύο παιδιά, την Άπλ και τον Μόζες, θεωρεί πως όταν η απιστία δεν είναι συχνό φαινόμενο σε μια σχέση δε θα πρέπει να οδηγεί στο χωρισμό αλλά να εξετάζεται

διαφορετικά.

«Πιστεύω πως η ιδέα του να είσαι δεσμευμένη απέναντι σε κάποιον είναι σημαντικό για σένα και αρχίζεις να εκτιμάς διάφορα πράγματα στον άλλο. Κάνενα ζευγάρι δεν είναι ίδιο και το σίγουρο είναι πως όλα τα ζευγάρια στη διάρκεια της σχέσης τους δέχονται διαφορετικές προκλήσεις. Πιστεύω πως κάτω από συνθήκες θα μπορούσα να συγχωρήσω ή να συγχωρεθώ αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο όποτε δεν ξέρω πως είναι με σιγουριά.» δήλωσε με ειλικρίνεια η Γκουίνεθ.

«Θα ήταν πολύ σκληρό για μένα να μάθαινα πως κάτι συμβαίνει πίσω από την πλάτη μου. Τότε αρχίζεις πραγματικά να αναρωτιέσαι για τη ζωή σου και τον άνθρωπό σου. Από την άλλη πιστεύω ότι αν στη σχέση υπάρχει αυθεντικότητα και ειλικρίνεια οι δύσκολες και άβολες καταστάσεις θα μπορούσαν να ξεπεραστούν».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα