Εννέα χρόνια, εννέα στιγμές – Ο θρίαμβος της Εθνικής Ελλάδος στο Euro του 2004

18:42 4/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Πανηγύρια. Συγκίνηση. Δάκρυα χαράς και περηφάνια. Πέρασαν εννέα χρόνια από την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου. Η Εθνική Ελλάδος στο Euro της Πορτογαλίας το 2004, έγραψε την κορυφαία στιγμή στην ιστορία της. Με γράμματα χρυσά.

4 Ιουλίου 2004. Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας σηκώνουν ψηλά το τρόπαιο, προς τον πορτογαλικό ουρανό. Μαζί του, μοιάζει να σηκώνουν όλους τους Έλληνες του κόσμου…

Η πορεία της ομάδας: Απίστευτη! Στην

πρεμιέρα με τη διοργανώτρια, όμως, οι Έλληνες έδειξαν τα… δόντια τους, στέλνοντας μήνυμα προς του αντιπάλους τους πως δεν πήγαν στη διοργάνωση για διακοπές.

Ο Γιώργος Καραγκούνης, ανοίγει το σκορ και κάνει μια Ελλάδα να πανηγυρίζει. Κανείς, βέβαια, δεν μπορούσε να πιστέψει πως εμείς θα ήμασταν εκείνοι που θα χρήζονταν «Πρωταθλητές Ευρώπης».

Οι στιγμές που μας έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό πολλές. Εμείς, στο koolnews.gr διαλέξαμε εννέα από αυτές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ…

1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ο Άγγελος Χαριστέας γίνεται ο «άγγελος» της Εθνικής στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της Πορτογαλίας, σημειώνοντας και το μοναδικό γκολ του μεγάλου τελικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα