Απόδραση στην Αμερική

11:36 9/1/2012 - Πηγή: KoolNews

Το πρώτο αυτοκινητιστικό reality βγαίνει στον αέρα. Αντί για το σπίτι του Big Brother μπαίνεις σε ένα Ford Escape και γράφεις χιλιόμετρα. Την αρχή πάντως την έκανε η Τζένι Μακάρθι. 

Από τον Γιάννη Κωνσταντόπουλο

Και εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα στο πως οι εταιρίες αυτοκινήτου έχουν αρχίσει να επικοινωνούν, διαβάζεις για ένα νέο κύκλο ιντερνετικών επεισοδίων που έχει στα σκαριά η Ford

Αμερικής.

Έξι ομάδες, από δυο άτομα η καθεμιά, θα έχει ένα καινούργιο μοντέλο της Ford που λέγεται Escape -εξ ου και ο τίτλος του reality- και  θα διασχίζει την Αμερική. Σε κάθε στάση-πόλη θα συμμετέχουν σε διάφορους διαγωνισμούς και όλο το κονσεπτικό θα συνδέεται με τα ευνόητα πλέον κοινωνικά δίκτυα, όπου οι bloggers θα συμμετέχουν στην εξέλιξη του reality. Η σειρά ξεκινάει τον Μάρτιο σε εβδομαδιαία επεισόδια ενώ στις 14 Γενάρη τελειώνει το casting που σημαίνει ίσα που προλαβαίνεις.

Πλάκα-πλάκα το ρεζουμέ δεν είναι άλλο από τις δραματικές αλλαγές στο know how της προώθησης του αυτοκινήτου, ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι που ήδη η Ford έχει χρησιμοποιήσει τη γνωστή, εκρηκτική ξανθιά -πρώην παρουσιάστρια του MTV, επίσης πρώην του Ντένις Ρόντμαν-, Τζένι Μακάρθι σε ένα preview του καινούργιου reality. Είναι ο “μακαρθισμός” που μας αρέσει.

Διαβάστε ακόμα:

* Ο πρώτος πρωθυπουργός με Ferrari;

* Διαφημίσεις με έμπνευση (vid)

* Το αληθινό “Moneyball”

Keywords
Τυχαία Θέματα