Απομονώνουν τον Πάνο Καμμένο – Ρωγμές μετά το «αντάρτικο» του Τέρενς Κουίκ

Ρήγμα προκαλείται στους Ανεξάρτητους Έλληνες μετά και τη διαφωνία του Τέρενς Κουίκ με τον Πάνο Καμμένο, ενώ και το κλίμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα το κλίμα δεν είναι ιδιαίτερα καλό, φθάνοντας και σε ορισμένες περιπτώσεις… πολικές θερμοκρασίες.

Μιλώντας χθες στον Νίκο Χατζηνικολαόυ, ο Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων διαφώνησε με το γεγονός

πως ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τη Δευτέρα στην εκπομπή «Στον Ενικό» το ΠΑΣΟΚ., ως εγκληματική οργάνωση, με δεδομένο την εμπλοκή στελεχών του σε υποθέσεις με ποινική διάσταση. «Προσωπικά δεν συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό «εγκληματική οργάνωση». Είναι πολύ τραβηγμένο θα έλεγα, πάρα πολύ τραβηγμένο. Θα προτιμούσα να έλεγα ότι είναι το ΠΑΣΟΚ εκείνο το οποίο το γνωρίσαμε και το οποίο οδήγησε την Ελλάδα εδώ που την οδήγησε. Είναι το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, είναι το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, είναι το ΠΑΣΟΚ των CDS, είναι το ΠΑΣΟΚ των swaps, είναι το ΠΑΣΟΚ που μας έβαλε στο ΔΝΤ. Αυτό εμένα μου αρκεί» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., ενώ στη συνέχεια της συνέντευξης υπογράμμισε για μια ακόμα φορά τη διαφωνία του με τη σύγκλιση με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι διαφορετική η συνεργασία σε τοπικά ζητήματα και η διαφορετική η σύμπλευση σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει όμως και η ανθρωπογεωγραφια της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ, όπου παρατηρούνται φυγόκεντρες τάσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κουίκ διατηρεί τυπικές σχέσεις με τον Νότη Μαριά, σε σημείο να μην λένε πλέον «καλημέρα» σύμφωνα με τις πληροφορίες. Ακόμα, μαίνεται η σύγκρουση της Ραχήλ Μακρή με τον Γιώργο Νταβρή, θέμα το οποίο είχε φτάσει μέχρι το πειθαρχικό συμβούλιο του κόμματος, από το οποίο και τιμωρήθηκε ο Βουλευτής Αχαΐας για προσβλητικές δηλώσεις εναντίον της Κοζανιτισας κυρίας Μακρή. Με τη σειρά του, ο Βασίλης Καπερνάρος δεν διατηρεί τις καλύτερες των σχέσεων με ορισμένους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ., κάτι το οποίο αναδεικνύεται σε κεντρικό πρόβλημα, μιας και είναι ο δεύτερος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος. Τέλος, σε ιδιότυπη απομόνωση τελεί ο Παύλος Χαϊκάλης, ενώ και ο Γιάννης Δημαράς διατηρεί την ανεξαρτησία του, χωρίς να συμμετέχει ιδιαίτερα στα κομματικά δρώμενα.

Φυσικά, όλα αυτά τα προβλήματα αναδεικνύουν το έλλειμμα συντονισμού στους ΑΝ.ΕΛ., κάτι το οποίο αγγίζει και τον Πρόεδρο, Πάνο Καμμένο, στον οποίο και μέλη της Κ.Ο. αλλά και στελέχη σε όλη την Ελλάδα χρεώνουν τη δημοσκοπική συρρίκνωση του κόμματος αλλά και την αδυναμία επικοινωνίας των βασικών του θέσεων.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα