Δεν τις χωρίζεις αυτές!

Ούτε περονόσπορος να έχει πέσει το τελευταίο διάστημα και celebrity-ζευγάρια χωρίζουν. Όμως μερικές φορές οι άντρες κάνουν λάθος, γιατί τέτοιες σέξι γυναίκες δεν τις αφήνεις!

Από τον Μάκη Κάτσο

Δεν ήμουν, είμαι και μάλλον δεν θα γίνω ποτέ οπαδός του γάμου. Πιστεύω ότι είναι ωραίο ο άντρας να είναι με τα κέφια και τα γούστα του ανάλογα το βράδυ. Αλλά σε περίπτωση που έκανα το λάθος να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας (χτύπα ξύλο!) και παντρευόμουν μία από τις παρακάτω γυναίκες, δεν θα την άφηνα ποτέ. Διότι μία στο τόσο μπορείς να βρεις τόσο σέξι γκόμενα – και μάλιστα και διάσημη.

Vanessa

Paradis
Είναι rock, πρώην μοντέλο, καλή ηθοποιός και αρκετή συμπαθητική τραγουδίστρια. Δηλαδή τι άλλο θέλεις να έχει;

Heidi Klum
Το μόνο της ελάττωμα είναι (αν είσαι Έλληνας) ότι κατά το ήμισυ είναι Γερμανίδα. So what; Κατά τα άλλα είναι η τέλεια γυναίκα.

Kim Kardashian
Ναι, ok, θα μιλάει συνέχεια για τον εαυτό της και θα κοιτάζεται στο καθρέφτη όλη την ώρα. Πες μου όμως αν είχες εσύ τέτοιο κορμί δεν θα το έκανες;

Demi Moore
Μεγάλωσε, το καταλαβαίνω. Αλλά ο λαός λέει “η γριά κότα έχει το ζουμί”. Εμ, άσε το άλλο “μια 40αρα κάνει όσο δύο 20αρες”. Ο λαός δεν λέει μαλακίες!

Jeniffer Lopez
Άσε στην άκρη το ότι είναι famous τραγουδίστρια και ηθοποιός. Οι λατινικές ρίζες της και το ταμπεραμέντο της είναι όλα τα λεφτά και αυτά δεν τα αφήνεις.

Christina Aguilera
Δεν διαφωνώ, είναι η έννοια του “κάτι ανάμεσα σε ξέκωλο και bimbo”. Αν δεν σου αρέσει τότε γιατί όταν είσαι έξω κάτι τέτοιες κοιτάς; Πες μου και θα σου πω μπράβο.

Διαβάστε ακόμα:

* Στο twitter με τη Rihanna

* Γυμνό με 3D άποψη

* Ένας amateur & σέξι κόσμος

* Δείξε το tattoo σου (να σου πω ποια είσαι)

Keywords
Τυχαία Θέματα