Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Ολυμπιακό

Διπλό χτύπημα όπως όλα δείχνουν έκανε ο Ολυμπιακός για να κλείσει τα κενά που παρουσίαζε στη μεσαία γραμμή. Μετά την πώληση του Φέισα στην Μπενφίκα έναντι 4.500.000 ευρώ, η ενίσχυση του κέντρου των Πειραιωτών θεωρούνταν δεδομένη. Οι ερυθρόλευκοι θα έκλειναν έναν αμυντικό χαφ και έναν κεντρικό μέσο.

Ο πρώτος έπιασε χθες λιμάνι και ήταν ο Εντιγκά που αποκτήθηκε από την Μονακό ως δανεικός με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι

που φτάνει τα 3.000.000 ευρώ. Ο δεύτερος είναι ο Σαμπού Γιαταμπαρέ που αποκτηθεί κανονικά από την Μπαστιά έναντι 2.500.000 ευρώ που θα εισπράξει η γαλλική ομάδα. Η μεταγραφή Γιαταμπαρέ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας με τον διεθνή ποδοσφαιριστή από το Μάλι να ντύνεται στα ερυθρόλευκα.

Ο 24χρονος άσσος από το Μάλι, γεννημένος στην Γαλλία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις φανέλες των Κάεν όπου συμπλήρωσε 57 συμμετοχές και 3 γκολ στην τριετή παρουσία του στην ομάδα. Το 2011-12 αγωνίστηκε με την φανέλα της Μονακό έχοντας 9 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ πέρυσι με την Μπαστιά συμπλήρωσε 31 παιχνίδια στο Σαμπιονά σκοράροντας μία φορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα