Δώνη θα σε σκοτώσουν – Τα απειλητικά μηνύματα στον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ

Απειλητικά μηνύματα από την πλευρά του Γκερμάν Τσιστιακόφ προς τον Γιώργο Δώνη προσκόμισε η δικηγόρος του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ στο δικαστήριο.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της προσφυγής του Έλληνα προπονητή προς τον «Δικέφαλο του Βορρά», η δικηγόρος του, έκρυβε «άσο στο μανίκι» της, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Goal, ενώ παρουσίασε το περιεχόμενο των μηνυμάτων ανάμεσα στους δύο άντρες. Ένας από αυτά, όμως, προκάλεσε ιδιαίτερες

ανησυχίες καθώς περιέχει απειλεί-προειδοποίηση προς τον Γιώργο Δώνη.

«Γεια. Συγγνώμη αν κάνω κάτι λάθος, αλλά θέλω να σκεφτείς ότι αυτοί θα σε σκοτώσουν (?They will kill you?)! Φαντάσου να δώσεις μάχη για τα λεφτά σου πώς θα αντιδράσουν τότε οι οπαδοί και τα media…», έγραφε το μήνυμα που παρουσίασε η δικηγόρος του Δώνη, ο οποίος απάντησε: «Έχουμε κάνει μια συμφωνία με τον ιδιοκτήτη, έχουμε οικογένειες, αλλά εσύ δεν μας σέβεσαι, μας έχεις πετάξει στα σκουπίδια! Θέλεις να παραιτηθώ για να μην πάρουμε τα λεφτά μας εγώ και οι συνεργάτες μου…».

Ένας ακόμα από τους διάλογους ανέφερε: «Γιώργο, πρέπει να καταλάβεις πως δεν είμαι εγώ αυτός που πληρώνει τα λεφτά. Σκέψου τις καταστάσεις και πόσο επικίνδυνο το κάνεις…». «Είσαι εσύ επαγγελματίας που μου λες να φύγουμε χωρίς λεφτά; Μίλα με τον ιδιοκτήτη και τελείωσε το θέμα!», ανέφερε η απάντηση.

Από την πλευρά του Γιώργου Δώνη υποστηρίζεται πως θα υπάρξει παρέμβαση εισαγγελέα μετά την αποκάλυψη του «They will kill you», ενώ στους ισχυρισμούς της ομάδας ότι ο ο Τσιστιακόφ δεν έχει θεσμικό ρόλο, ο Δώνης απάντησε: «Ο ίδιος ο Σαββίδης μού είχε πει να μην υπολογίζω τον κύριο Βρύζα, αλλά μόνο τον κύριο Τσιστιακόφ… Ο ρόλος του ήταν στρατηγικός σύμβουλος του ιδιοκτήτη… Μπορώ να σας δείξω όλα τα e-mail που μου έστελνε ο κύριος Τσιστιακόφ από το πρωί μέχρι το βράδυ…».

Όπως είναι επόμενο, σε περίπτωση που αποδειχθεί πως το περιεχόμενο των μηνυμάτων είναι αληθές, η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα βρεθεί εκτεθειμένη ενώπιον του δικαστηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα