Στα χνάρια του Δράκου της Πάρου!

18:56 2/8/2012 - Πηγή: KoolNews

Ένα νεαρό άντρα με μηχανή αναζητά η αστυνομία για την πρωτοφανούς αγριότητας επίθεση και σεξουαλική κακοποίηση στη 15χρονη μαθήτρια που χαροπαλεύει στην εντατική.

Σύμφωνα με μάρτυρες ο άντρας ο οποίος επιτέθηκε στο κορίτσι, μέρα μεσημέρι στη πολυσύχναστη παραλία της Χρυσής Ακτής φέρεται να είχε περάσει με τη μηχανή του μπροστά από την άτυχη 15χρονη, την αδελφή της και την μητέρα τους, τουλάχιστον δυο φορές.

Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ και του λιμενικού κάνουν ήδη έρευνες σε όλα τα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια της περιοχής. Προσπαθούν να διαπιστώσουν αν κάποιος είχε επισκεφθεί το νησί

εκείνες τις ημέρες για διακοπές, τις οποίες διέκοψε ξαφνικά και έφυγε από την Πάρο αιφνιδιαστικά μετά το περιστατικό.

Η 15χρονη μαθήτρια βρισκόταν στο νησί της Πάρου με τη μητέρα και την αδελφή της. Είχαν πάει για ολιγοήμερες διακοπές και διέμεναν σε γνωστό ξενοδοχείο. Το απόγευμα της Κυριακής το άτυχο κορίτσι έφυγε από το ξενοδοχείο και όπως είπε στη μητέρα της, θα πήγαινε να κάνει μια βόλτα στην παραλία. Οι ώρες, όμως, περνούσαν και δεν έδινε κανένα σημάδι ζωής.

Λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ η 15χρονη εντοπίστηκε από τη μητέρα της σε βραχώδη περιοχή αναίσθητη. Οι κραυγές πόνου και απόγνωσης της μάνας πάγωσαν τους πάντες. Η 15χρονη ήταν αιμόφυρτη, άσχημα χτυπημένη σε όλο της το σώμα, ενώ είχε και ένα μεγάλο τραύμα στο κεφάλι. Το κάτω μέρος του μαγιό της έλειπε. Αρχικά οι αστυνόμοι εκτίμησαν ότι υπήρχε περίπτωση ατυχήματος.

Εκχυμώσεις που βρέθηκαν στο σώμα της άτυχης 15χρονης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, δεν οφείλονται στην πτώση και πλέον το ενδεχόμενο του ατυχήματος καταρρίπτεται. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν στο κορμί και τα ρούχα της κοπέλας επιβεβαιώνουν πως έπεσε θύμα μανιακού.

Ο ιατροδικαστής περιμένει την ανάλυση γενετικού υλικού που έχει συλλεχθεί από διάφορα άτομα που βρίσκονται στο νησί ώστε να γίνει ταυτοποίηση με εκείνο που βρέθηκε στην 15χρονη.

Keywords
Τυχαία Θέματα