Έμμα Γουότσον: Με το Facebook νιώθω σαν να είμαι γυμνή

Η διάσημη ηθοποιός έχει πολύ καλό λόγο που δεν δημιουργεί δική της σελίδα στο Facebook…

Και ποιος δεν θα ήθελε την διάσημη ηθοποιό σαν φίλη στο Facebook; Όμως η Έμμα Γούοτσον έχει διαφορετική γνώμη για το διάσημο social media και το τι μπορεί να αποφέρει.

Η ηθοποιός έχει επαγγελματική σελίδα στο Facebook (page) που χρησιμοποιεί για επαγγελματικά θέματα, αλλά όχι προσωπική. Όπως δηλώνει και η ίδια, κάτι τέτοιο θα την έκανε να αισθάνεται σαν να μην φοράει ρούχα!

Η Έμμα Γούοτσον δήλωσε επίσης έκθαμβη για τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία έχει εισχωρήσει σε όλες τις ηλικίες, ακόμη και στις μικρότερες.

«‘Έχω δει παιδιά τριών χρονών με iPhones στα χέρια και πολλά παιδιά να κουβαλάνε gadgets. Ήδη συγκρίνουν το ποιος έχει το καλύτερο, το πόσους φίλους έχουν, ρούχα και σημεία που ‘‘μοιράζονται’’ διαδικτυακά. Αυτός δεν είναι υγιής τρόπος για την παιδική ηλικία», δήλωσε η πρωταγωνίστρια του Bling Ring.

Η 23χρονη ηθοποιός δήλωσε επίσης πως άθελα του, όλος ο κόσμος γίνεται celebrity και με αυτό τον τρόπο διαφημίζει τον εαυτό του.

«Όλοι κρατάμε ντοκουμέντα από όσα κάνουμε. Κάνεις κάτι και αμέσως κάνεις tweet. Δίνεις αναφορά. Δεν είναι σαν κάποιους celebrities που προσπαθούν να κρατήσουν ανωνυμία και χαμηλό προφίλ. Όλοι διαφημίζουν τον εαυτό τους», ανέφερε η Γουότσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα