Επανάσταση στο «Game of Thrones» – Οι ηθοποιοί αρνούνται να κάνουν και άλλες γυμνές σκηνές!

Η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου «Game of Thrones» του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, που έχει καθηλώσει πολλούς τηλεθεατές, τα έχει όλα. Από δολοπλοκίες, πολέμους, έρωτες μέχρι φιλίες, προδοσίες και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το σεξ και το γυμνό.

Η εγγονή του Τσάρλι Τσάπλιν, Ούνα (Oona), η οποία είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς (ενσαρκώνει την ερωμένη του Ρομπ Σταρκ, Ταλίσα), μιλώντας σε συνέντευξη στην Daily Telegraph, αποκάλυψε ότι συνάδελφός της είπε στα αφεντικά ότι δεν θα κάνει άλλες γυμνές σκηνές.

«Ένα από τα κορίτσια της σειράς, που έβγαλε τα ρούχα της περισσότερο από όλες τις τρεις πρώτες σεζόν, τώρα έχει σταματήσει τελείως καθώς δήλωσε ότι θέλει να γίνει γνωστή για το υποκριτικό της ταλέντο και όχι για το στήθος της», αποκάλυψε η 26χρονη ηθοποιός, η οποία επίσης έχει γυρίσει ουκ ολίγες σέξι-γυμνές σκηνές με τον τηλεοπτικό της σύντροφο και βασιλιά της.

Μπορεί να μην αναφέρθηκε σε όνομα η Ούνα, όμως όλες οι υποψίες πέφτουν επάνω στην Εμίλια Κλαρκ, που ενσαρκώνει με εντυπωσιακό τρόπο την Ντενέρις Ταργκάριαν και στις τρεις πρώτες σεζόν και πραγματικά έχει εμφανιστεί πολλές φορές τόπλες, αλλά και ολόγυμνη.

Ο τρίτος κύκλος του «Game Of Thrones» που προβάλλεται αυτή την εποχή στην Αμερική, αλλά και στην Ελλάδα (από το κανάλι της Νova) με δύο μέρες καθυστέρηση, πλησιάζει στο τέλος του, τον επόμενο μήνα (Ιούνιος).

Μην ανησυχείτε όμως, καθώς όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΗΒΟ έχει δοθεί το πράσινο φως για έναν ακόμα κύκλο, τα επεισόδια του οποίου -με νέες καυτές σκηνές- θα μεταδοθούν το επόμενο έτος (2014).

Keywords
Τυχαία Θέματα