Έτοιμοι για κάμπινγκ; – Τρία MINI για τρελές αποδράσεις!

Το MINI αποκαλύπτει τρεις νέες λύσεις διανυκτέρευσης για τους… εξερευνητές του Σαββατοκύριακου.

Με τρία νέα (πειραματικά) μοντέλα, που αντιπροσωπεύουν το καθένα μία διαφορετική απάντηση στην αύξηση της δημοτικότητας του κάμπινγκ και των φεστιβάλ, το ΜΙΝΙ προτείνει μία γκάμα προηγμένων λύσεων διανυκτέρευσης για λάτρεις της περιπέτειας.

Το MINI

Clubvan Camper είναι το μικρότερο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο πολυτελείας σε όλο τον κόσμο και διαθέτει άφθονες πρακτικές λύσεις που το κάνουν ιδανικό για την εξυπηρέτηση ενός ατόμου το Σαββατοκύριακο.

Το MINI Cowley είναι ένα μικρό αλλά άνετο τροχόσπιτο-τρέιλερ δύο ατόμων, εφοδιασμένο με καυστήρα αερίου για την κουζίνα και τη θέρμανση, ψυγείο και νιπτήρα.

Το MINI Countryman ALL4 Camp με καινοτόμο σκηνή οροφής είναι ένα όχημα απόδρασης για ζευγάρια που αγαπούν την περιπέτεια, παραπέμποντας σε αφρικανικό σαφάρι και οχήματα εξερευνητικών αποστολών.

Τρία μοντέλα, τα οποία βασίστηκαν σε δημοφιλή σχεδιαστικά χαρακτηριστικά ΜΙΝΙ. Προβάλλουν το χαρακτήρα και την απολαυστική προσωπικότητα των μοντέλων, στοιχεία που έχουν αναδείξει τη μάρκα σε παγκόσμια επιτυχία.

Τα οχήματα βασίζονται στη φιλοσοφία “μέγιστη απόλαυση ταξιδιού μέσα από ελάχιστο αποτύπωμα”, ενώ ενσαρκώνουν την αρχή δημιουργικής αξιοποίησης χώρου για την οποία έχει γίνει διάσημο το ΜΙΝΙ.

Εμπνευσμένα σαν πρωτότυπα οχήματα, αναδεικνύουν το εύρος της γκάμας ΜΙΝΙ καθώς και το ταλέντο και τεχνογνωσία των σχεδιαστών και μηχανικών της εταιρίας. Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για μαζική παραγωγή.

MINI Clubvan Camper: Τα καλά προϊόντα προσφέρονται σε μικρές συσκευασίες.

Η ελευθερία του ανοιχτού δρόμου, μία δυναμική οδηγική εμπειρία και όλα τα απαραίτητα για το ταξίδι – το MINI Clubvan Camper έχει τα πάντα.

Εύλογα είναι το παγκοσμίως μικρότερο πολυτελές αυτοκινούμενο τροχόσπιτο: ένα MINI Clubvan το οποίο έχει μεταμορφωθεί σε ευέλικτο ‘σπίτι με τροχούς’.

Πίσω από τα μεταλλικά πάνελ, (αντί για πλαϊνά παράθυρα), υπάρχει μία ευρύχωρη κουκέτα ενός ατόμου, συν μία λιλιπούτεια επεκτεινόμενη κουζίνα προπανίου και ψυγείο.

Ο εξοπλισμός άνεσης περιλαμβάνει δορυφορικό σύστημα πλοήγησης MINI Navigation Portable XL sat-nav, που βοηθά τους οδηγούς να βρίσκουν το δρόμο στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Αν ο καιρός είναι κακός (δεν είναι ευνοϊκός), μία τηλεόραση μπορεί να προσφέρει ψυχαγωγία και τα παγερά πρωινά να γίνουν πιο ευχάριστα χάρη σε ένα βοηθητικό καλοριφέρ.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η οροφή του Clubvan Camper. Το μικρό κρυστάλλινο πάνελ ανοίγει για εξαερισμό ή για τη θέα ενός έναστρου ουρανού, ενώ ένα ράφι φιλοξενεί το εξοπλισμό των ταξιδιωτών για υπαίθριες δραστηριότητες.

Η υγιεινή είναι πάντα βασικό στοιχείο για ένα Σαββατοκύριακο στην εξοχή και οι ευρηματικοί μηχανικοί του ΜΙΝΙ προέβλεψαν και αυτό. Ο πλούσιος εξοπλισμός του Camper περιλαμβάνει επίσης ένα ενσωματωμένο ντους χειρός, με δεξαμενή νερού κάτω από το πάτωμα του χώρου φόρτωσης.

MINI Cowley: Νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία μικρών τρέιλερ-τροχόσπιτων.

Αυτό που εκατομμύρια λάτρεις του τροχόσπιτου απολαμβάνουν σε όλο τον κόσμο είναι η δυνατότητα να σταματάνε και να διανυκτερεύουν οπουδήποτε με άνεση και ασφάλεια. Τώρα, αυτό μπορεί να γίνει σε περισσότερο στυλ ΜΙΝΙ σε ένα Cowley caravan.

Το συμπαγές τρέιλερ-τροχόσπιτο πήρε το όνομά του από το ιστορικό εργοστάσιο – γνωστό σήμερα σαν Εργοστάσιο της Οξφόρδης – που θεωρείται το σπίτι της τρέχουσας γκάμας ΜΙΝΙ. Επίσης εκεί κατασκευάστηκε το κλασικό BMC/Austin Mini και φέτος γιορτάζει μία εκατονταετία στην παραγωγή αυτοκινήτων.

Το Cowley caravan είναι μία πολυτελής λύση διαμονής με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και περιλαμβάνει δύο αναπαυτικές κουκέτες και δεξαμενή νερού με αντλία και νιπτήρα. Ένας ηλιακός συλλέκτης φορτίζει τη μπαταρία ενώ υπάρχει και σύνδεση 230 volt για την τροφοδοσία του ψυγείου, των TV / DVD και του ηχοσυστήματος.

Υιοθετώντας τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά ΜΙΝΙ, το τρέιλερ σχήματος σταγόνας είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Αισθητικά θυμίζει τις καμπύλες του ΜΙΝΙ και οι πόρτες φέρουν συρόμενα παράθυρα και στις δύο πλευρές – στάνταρ χαρακτηριστικό στο κλασικό Μini μέχρι το 1969. Το πλούσια εξοπλισμένο όχημα είναι μόνο 12 εκατοστά φαρδύτερο από ένα MINI Clubman συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών καθρεπτών και ζυγίζει λιγότερο από 300 kg. Διαθέτοντας εξαιρετική ευελιξία, το MINI Cowley διασφαλίζει τη διάσημη οδηγική απόλαυση ΜΙΝΙ ακόμα και με ρυμούλκηση, ανεξάρτητα από την απόσταση του ταξιδιού.

MINI Countryman ALL4 Camp: Διανυκτέρευση σε στυλ σαφάρι για τους λάτρεις της περιπέτειας.

Η ανεύρεση ενός μέρους διανυκτέρευσης μπορεί να γίνει πραγματικός πονοκέφαλος, κυρίως για οδηγούς που αποφάσισαν αυθόρμητα να επισκεφθούν κάποιο φεστιβάλ ή αποδράσουν στην παραλία. Αλλά δεν υπάρχει λόγος τέτοιας ανησυχίας ταξιδεύοντας με ένα τέτοιο ΜΙΝΙ.

Ακόμα και σε συνθήκες εκτός δρόμου το μόνο που πρέπει να κάνει ο ιδιοκτήτης είναι να ανέβει τη.… σκάλα!

Η καινοτόμος σκηνή οροφής στήνεται πάνω από ένα MINI Countryman που, χάρη στο ευφυές σύστημα τετρακίνησης ALL4, μπορεί να ταξιδέψει σε κακοτράχαλα εδάφη. Αυτή η απλή και πρακτική λύση ύπνου μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε MINI ή MINI Clubman. Το πάνω μισό της σκηνής απλά ξεδιπλώνει από τη σκληρή θήκη της. Φουσκώστε τα μαξιλάρια και δύο άτομα είναι έτοιμα να ξαπλώσουν και να ξυπνήσουν μπροστά την τέλεια θέα του ωκεανού, του βουνού ή της κοιλάδας.

Τί θα λέγατε για ποδηλατάδα νωρίς το πρωί σε αναζήτηση καφέ και πρωινού; Εύκολη υπόθεση με ένα mountain bike που μεταφέρεται άνετα σε μία ειδικά διαμορφωμένη σχάρα.

Η σκηνή οροφής διπλώνει γρήγορα στη θήκη της όταν δεν χρειάζεται. Το εξωτερικό είναι βαμμένο σε Absolute Black μεταλλικό με λευκές λωρίδες για να είναι ασορτί με το υπόλοιπο όχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα