Εξαφανισμένος από την Κυριακή ήταν ο Ασλάνης – Τον βρήκε νεκρό η υπεύθυνη του ατελιέ του

Εξαφανισμένος εδώ και ημέρες ήταν ο Μιχάλης Ασλάνης ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι.

Όπως δημοσιεύει στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου, ο γνωστός σχεδιαστής δεν απαντούσε στα τηλέφωνά του από την Κυριακή, όποτε και τον καλούσε άνθρωπος του χώρου της μόδας ο οποίος ήθελε να επικοινωνήσει μαζί του για τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης που θα πραγματοποιείτο στις 18/10 για τα 40 χρόνια του Μιχάλη Ασλάνη

στον χώρο της μόδας.

Όλες οι κλήσεις του παρέμεναν αναπάντητες για τρείς ημέρες και στα τρία τηλέφωνα που είχε. Μετά την ανησυχία που εκδηλώθηκε, ξεκίνησαν να τον καλούν και δημοσιογράφοι ωστόσο η επικοινωνία δεν κατέστη δυνατή. Η ανησυχία φούντωσε μετά και την απουσία του σχεδιαστή από το ατελιέ του, κάτι το οποίο δεν συνήθιζε. Έτσι οι συνεργάτες του αποφάσισαν να τον αναζητήσουν. Η υπεύθυνη του ατελιέ του, έχοντας κλειδιά του σπιτιού του που ο ίδιος της είχε δώσει μετέβη στο διαμέρισμα και τον εντόπισε νεκρό στο πάτωμα του υπνοδωματίου.

Στον χώρο βρέθηκαν χάπια και φαρμακευτικά σκευάσματα, ενώ και κάποιες σημειώσεις. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, δεν είναι σημείωμα αυτοκτονίας, αλλά χειρόγραφα αποσπασματικά κείμενα στα οποία γινόταν αναφορά στην πορεία του στον χώρο της μόδας, το πρόσφατο καλοκαίρι, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Μπορεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας να είναι πολύ πιθανόν ωστόσο αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από το διαμέρισμα στο Κολωνάκι

Keywords
Τυχαία Θέματα