Έξω φρενών η Μελέτη με τον Κωστέτσο – Γιατί ο σχεδιαστής δεν πήγε στην εκπομπή της

13:02 5/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Εκνευρισμός προκλήθηκε στην χθεσινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσημεριανή Μελέτη» όταν ο Βασίλειος Κωστέτσος ακύρωσε τελευταία στιγμή την εμφάνισή του. Παρά το γεγονός πως ήταν ο βασικός καλεσμένος της εκπομπής ο σχεδιαστής «κρέμασε» την παρουσιάστρια.

Για το περιστατικό φάνηκε ιδιαίτερα οργισμένη η Τζωρτζέλα χωρίς να κατονομάσει τον καλεσμένο καθώς όπως αναφέρθηκε είχε η ίδια μεριμνήσει για τον ερχομό του στην εκπομπή. Συγκεκριμένα, όπως είπε η πανελίστρια,

ο σχεδιαστής είχε φτάσει στην είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού με ταξί πληρωμένο από το Star και ρωτήθηκε από τους άνδρες ασφαλείας του κτηρίου σε ποια εκπομπή θα πήγαινε.


Η άγνοια των ανδρών της ασφάλειας όσον αφορά την εκπομπή στην οποία ήταν καλεσμένος φάνηκε πως εκνεύρισε τον σχεδιαστή με αποτέλεσμα να φύγει από τον σταθμό και μάλιστα χωρίς να σηκώνει τηλέφωνα και χωρίς να ενημερώσει κανέναν για την αποχώρησή του αυτή.

"Τέτοια άτομα πρέπει να ξεφτυλίζονται", είπε με έντονο εκνευρισμό η Τζωρτζέλα προσθέτοντας ότι την κατάσταση έσωσε η, επίσης έξαλλη, Ελεονώρα Μελέτη η οποία δεν θέλησε να κατονομάσει τον καλεσμένο αλλά φρόντισε να προειδοποιήσει δια της εκπομπής της τον Βασίλειο Κωστέτσο πως «Μην τολμήσει και περάσει το πλατό της εκπομπής. Θα γίνει της...».

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter έδωσε την απάντησή του ο γνωστός σχεδιαστής λέγοντας : "Θα ήταν αξιοπρεπές να τιμάμε τον καλεσμένο και όχι να τον βρίζουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα