Για ποιο λόγο δέχθηκε εσχάτως τηλεφώνημα από το Μαξίμου ο Βασίλης Λεβέντης;

07:58 7/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Αν εξαιρέσουμε ορισμένους βουλευτές και κομματικά στελέχη που πήγαν στον αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά, όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, πλην ενός, επέλεξαν να απέχουν από εκεί, λόγω της παρουσίας του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.

Μόνο ένας πολιτικός αρχηγός, ο οποίος έχει μακρόχρονη σχέση με το μεγάλο λιμάνι της χώρας, ο Βασίλης Λεβέντης, πήγε στον αγιασμό. Πλην όμως, αυτό δεν άρεσε σε όλους. Έτσι, μαθαίνω πως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δέχθηκε τηλεφώνημα από το Μέγαρο Μαξίμου

να αλλάξει προορισμό και αντί του λιμανιού, να βρεθεί στη Δεξαμενή, δίπλα στον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πάντως, κάποιοι κακόβουλοι στον Πειραιά ψιθύριζαν πως ο πρωθυπουργός δεν ήθελε να παρευρεθεί στον Πειραιά και για έναν ακόμα λόγο, πέραν της δυσθυμίας του για τον Πειραιώς Σεραφείμ: ο σύντροφος Παναγιώτης Λαφαζάνης και γνώστης του Πειραιά είχε οργανώσει σκηνικό με τα παλικάρια της ΛΑΕ, οι οποίοι αποδοκίμασαν κόσμο και ντουνιά. Μήπως ήθελε να αποφύγει και αυτό ο πρωθυπουργός; Διότι, αντ’ αυτού τα άκουσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Θεόδωρος Δρίτσας.

The post Για ποιο λόγο δέχθηκε εσχάτως τηλεφώνημα από το Μαξίμου ο Βασίλης Λεβέντης; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα