Για τη νίκη με τα Νησιά Φερόε η Εθνική

Η Εθνική ομάδα υποδέχεται τα Νησιά Φερόε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην 4η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016 ( 21:45, ΝΕΡΙΤ, OTE SPORT 1HD)...

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει μόνο νίκη για να συνεχίζει να ελπίζει για πρόκριση και αυτό το γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος για ακόμη μια φορά έκανε αλλαγές στην αποστολή, αφήνοντας εκτός τον Κώστα Μήτρογλου και τον

Γιώργο Σαμαρά, ενώ κάλεσε στην Εθνική τον Μιχάλη Μπακάκη της ΑΕΚ τον Θανάση Ντίνα του Παναθηναϊκού και τον Τασουλή του Πανιωνίου.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής ο Κλούντιο Ρανιέρι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια ο Καρνέζης. Δεξιά ο Τοροσίδης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αριστερά ο Καράμπελας και στο κέντρο της άμυνας ο Μανωλάς και ο Μόρας. Στα χαφ ο Μανιάτης, ο Σάμαρης και ο Κονέ πίσω από τους Καρέλη, Χριστοδουλόπουλο και Γκέκα, που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ιταλός τεχνικός, φαίνεται πως πείστηκε από τις εμφανίσεις του Φάνη Γκέκα στην Τουρκία και του δίνει την ευκαιρία να αποδείξει πως έχει ακόμα θέση στο βασικό σχήμα της Εθνικής ομάδας μετά την τελευταία του παρουσία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και συγκεκριμένα στον αγώνα της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Κόστα Ρίκα.

The post Για τη νίκη με τα Νησιά Φερόε η Εθνική appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα