Γιατί δεν γουστάρω τον CR7…

Ο Πέτρος Κωστόπουλος πετάγεται από την καρέκλα του νέου του γραφείου και ξεσπάει σε ένα παραλήρημα ποδοσφαιρικού μίσους με θύμα τον Κριστιάνο Ρονάλντο. (Ρε μήπως τον ζηλεύει;)…

Όχι, όχι, όχι και το ξεκαθαρίζω: Δεν τον ζηλεύω. Απλώς:

1. Μου τη σπάσει γιατί όποτε τον βλέπω να παίζει, μου τα πρήζει με τα καραγκιοζιλίκια που κάνει. Δεν υπάρχει περίπτωση να του πάρουν τη μπάλα καθαρά με τάκλιν και να μην κάνει κωλοτούμπες ενοργανίστα ουρλιάζοντας προς τον διαιτητή. Χειρότερος και από τον Γιασικεβίτσιους.

2. Στα πολύ ζόρικα ματς όλο ψάχνεται. Τρέχει από εδώ, τρέχει από εκεί, πλακώνεται

στα τακουνάκια, κοιτάζει περίεργα τους συμπαίκτες του στην κακιά σέντρα και φυσικά είναι πάντα έτοιμος να κλάψει. Με την Μπάγερν ήταν σαν μην υπήρχε στο γήπεδο και ας έβγαλε την ασίστ.

3. Σιχαίνομαι αυτά τα χαμογελάκια αυταρέσκειας όταν κάνει μια καλή ενέργεια ή όταν μπαίνει μέσα στο γήπεδο. Κάνει μια ηλίθια σκηνοθεσία στον εαυτό του. Άσε την άλλη πόζα που παίρνει σε κάθε χτύπημα φάουλ. Με ανοιχτά τα πόδια και ακίνητα τα χέρια να περιμένει να σουτάρει λες και είναι ο Κολοσσός της Ρόδου.  Ή μήπως έχει τόσο μεγάλα «μπαλάκια» που δεν μπορεί να κλείσει τα πόδια του; Sorry, αλλά δεν τα έχει. Ειδικά αν τον συγκρίνουμε με τον Μέσι που παίζει με κλειστά τα πόδια.

4. Ανάμεσα σε όλα τα παραπάνω έχει κολλήσει και τη μαλακία του Μουρίνιο να του φταίει για τα πάντα η διαιητσία. By the way, άσχετο αλλά ο Ζοσέ, παρότι θεωρείται ωραίος γκόμενος, με το νέο κούρεμα που είχε κάνει και τα κιλάκια που ‘χει πάρει, ήταν ψιλοχάλι στη Γερμανία.  Τέλος πάντων, επιστρέφω στο θέμα. Καταλαβαίνω ότι είναι πολλοί οι fan του CR7 που θα διαβάζουν και θα λένε τι μαλάκας είμαι που δεν κρίνω μόνο την ποδοσφαιρική του αξία. OK, σαν ποδοσφαιριστής είναι ο μεγαλύτερος του κόσμου. Μετά τον Μέσι, τον Ινιέστα και τον Τσάβι. Τι να γίνει τώρα; Είναι πιο ωραίο παλικάρι από τα αγόρια της Μασία, αλλά ως εκεί. Τώρα, ασχέτως αν είσαι Ρεάλ ή  «Μπάρτσα» αν βρεις κανένα φίλο που να έχει «ΟΤΕ TV» μπορείς να συγκρίνεις το ύφος και την ηθική όλων των παραπάνω το Σάββατο στο el clasico. Eιδικά την κόντρα Μέσι-Ρονάλντο. Από τη μία ο φτωχοδιάβολος που θαρρείς και παίζει στην αλάνα και το χαίρεται, ο μπαλαδόρος χαμηλού προφίλ που κοιτάζει πάντα με έκππληξη τον Πέπε ή τον Ράμος κάθε φορά που τον σηκώνουν δυο μέτρα πάνω από το χορτάρι. Και από την άλλη μεριά τον αλαζονικό Κριστιάνο που νομίζει ότι δεν μπαίνει σε γήπεδο αλλά σε πασαρέλα των D&G. Και να ντυνόταν τουλάχιστον καλά ο πορτογαλολάϊκας με τα τζιν μέχρι τη μέση και το κούρεμα κάγκουρα ιβηρικής.

(Μετά από κάμποσα λίτρα αγνής παρθένας χολής, οφείλω να σημειώσω ότι κατά βάθος τον ζηλεύω και λίγο. Ε, για την Ιρίνα Σάικ. φυσικά Τι πυρηνικό όπλο είναι αυτό το κορίτσι…). 

Διαβάστε ακόμα:

* Δεν έχει ταβάνι ο Messi

* Ronaldo… 700 ίππων (vid)

* Πάθος για… ποδόσφαιρο (vid)

Keywords
Τυχαία Θέματα