Γκαζάκια και βανδαλισμοί στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη [εικόνες]

Επίθεση με γκαζάκια πραγματοποίησαν πριν από λίγο άγνωστοι στο πολιτικό γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ομάδα κουκουλοφόρων έριξε εύφλεκτο υγρό στο ισόγειο του κτιρίου όπου βρίσκονται τα γραφεία του υπουργού και έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες απομάκρυναν άτομα που βρίσκονταν στο γραφείο του κ. Βαρβιτσιώτη και στη συνέχεια έβαλαν τη φωτιά, η οποία δεν

έλαβε μεγάλες διαστάσεις. Οι φλόγες σβήστηκαν από την Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο.

Οι δράστες αναζητούνται ενώ για την επίθεση διενεργείται προανάκριση από την Κρατική Ασφάλεια.

Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καταδικάζουμε σφοδρότατα τη βίαιη εισβολή κουκουλοφόρων και τον εμπρησμό του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Οι θιασώτες του τρόμου και της βίας έχουν εναντίον τους το σύνολο της κοινωνίας μας. Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται και δεν τρομοκρατείται».

Την εμπρηστική επίθεση καταδίκασε και ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει: «Η σημερινή εμπρηστική επίθεση εναντίον του πολιτικού γραφείου του κ. Βαρβιτσιώτη είναι μια απόλυτα καταδικαστέα πράξη. Τέτοιου είδους ενέργειες αντικειμενικά συμβάλουν στην ενδυνάμωση του φαύλου κύκλου της βίας, του αυταρχισμού και της καταστολής».

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα