Γυναίκα έγκυος. Ποιος είναι φερέγγυος;

Και το δίλημμα είναι “Σουμάχερ ή Ρόσμπεργκ”; Αλλά μην πάει το μυαλό σας στο κακό και στο ποιος είναι ο πατέρας. Η ουσία είναι ποιος είναι ο γρηγορότερος από τους δύο.

Από τον Γιάννη Κωνσταντόπουλο

Μερικές φορές είναι πιο ωραίο να χαζεύεις διαφημίσεις παρά να βλέπεις ταινίες. Εδικά το γαλλικό κινηματογράφο που είναι ό,τι πρέπει αν θες να την πέσεις νωρίς στο κρεβάτι. Το κλιπ που θα δεις είναι ο καβγάς της εγκυμονούσης

με τον άντρα της στην άκρη του δρόμου για το ποιος θα την πάει πιο γρήγορα στη λευτεριά. Ο επτά φορές παγκόσμιος Σούμι ή ο πιτσιρικάς Ρόσμπεργκ; Και σε επίπεδο διαφημιστικής είναι και το άλλο. Σε μια εποχή που τα κλασικά τεστ αρχίζουν και απευθύνονται σε όλο και πιο ειδικό κοινό ή σε αυτόν που τυχαίνει να ενδιαφέρεται να αγοράσει το όποιο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, μπορείς να στοχεύεις bull eye στο πλατύ κοινό με ένα trailer που κεντάει. Προφανώς της Mercedes θα της ήρθε και φτηνά το ντουέτο αφού οι δυο πιλότοι έτρεχαν φέτος για την ομάδα της αλλά νομίζω πως έχει ενδιαφέρον και το ντεσού των πρόσφατων δηλώσεων αμφοτέρων των πλευρών. Για να μπείτε στο νόημα ο Ρόσμπεργκ τελείωσε τη σαιζόν 13 ολόκληρους πόντους μπροστά από τον Σούμι. Ο τελευταίος που όσο τυχοδιωκτικά έχει φερθεί στην πίστα τόσο διπλωμάτης είναι στις δηλώσεις του ήταν ιδιαίτερα γαλαντόμος προς τον teammate του λέγοντας πως είναι ο ένας από τους δυο πιο γρήγορους πιλότους που είχε ποτέ στην ομάδα του. Ο άλλος ήταν ο Μάσα όταν οδηγούσε για τη Ferrari.

Και επειδή το ένα χέρι νίβει το άλλο, βγήκε προχθές ο Ρόσμπεργκ ο οποίος είπε πως ο γερμανός δεν είναι έχει τον κωλοπαιδισμό που του αποδίδουν και πως η συνεργασία μαζί του είναι μια χαρά. Και είπε και το άλλο, πως θα ήθελε να τον έχει ξανά μαζί του στη επόμενη σεζόν.  Με τόση εκατέρωθεν γαλαντομία το video που θα δεις μοιάζει σχεδόν προφητικό. Και άσε τη μάνα να τσακώνεται με τον άντρα της στην άκρη του δρόμου.

Διαβάστε ακόμα:

* Η κόντρα. Με “Η” κεφαλαίο (vid)

* Έξι λέξεις μόνο (vid)

* Το νέο “κορίτσι” του Λούις Χάμιλτον

Keywords
Τυχαία Θέματα