Μακριά και… αγαπημένοι

Αυτοί είναι οι τύποι γυναικών που δεν θα έπρεπε να είσαι φίλος μαζί τους, αλλά μάλλον το έχεις κάνει ήδη. Καλά να πάθεις…

Από τον Βασίλη Μαλέσιο

Πριν πω οτιδήποτε, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είναι πολύ καλό να έχεις γυναίκες στην “παρέα”. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να μπεις στο γυναικείο σκεπτικό, θα πάρεις 2-3 συμβουλές και με μερικά μαθηματάκια θα γίνεις καλύτερος. Άσε που γνωρίζεις και πιο εύκολα γκόμενες. 

Βέβαια με τις συγκεκριμένες, πριν γίνουν “φίλες” σου, είχες δοκιμάσει να γίνουν γκόμενές σου, έλα όμως που σε ”κέρασαν” χυλόπιτα και εσύ σαν γνήσιο αρσενικό τις κρατάς

για φιλαράκια με την ελπίδα πως θα σου γνωρίσουν καμιά δικιά τους φίλη. Στην τελική προτιμάς μερικές φορές να βγεις με εκείνες και άλλες δύο κολλητές της, παρά με την γνωστή παλιοπαρέα με την οποία θα καταλήξετε να πίνετε μπύρες τα ξημερώματα και να αναπολείτε τα σχολικά χρόνια. Τι γίνεται όμως όταν αυτές οι φίλες δεν είναι αυτό που περίμενες και καταλήγουν να σου κάνουν τι ζωή μαύρη; Τελικά μερικοί τύποι γυναικών, καλύτερα να μένουν μακριά και… αγαπημένοι.

Η χαζή μεθυσμένη
Όσο απίθανο κι αν σου φαίνεται οι γυναίκες είναι 10 φορές χειρότερες από τους άντρες όταν μεθάνε. Και σκέψου λίγο το γιατί. Μεθάει, πάει σπίτι με διάφορους άντρες, χάνεται στα πιο απίθανα μέρη και σου έχω το καλύτερο για το τέλος: ποιον νομίζεις ότι θα πάρει τηλέφωνο η “κολλητή” σου όταν είναι μεθυσμένη και έχει χαθεί στο κέντρο της Αθήνας; Μάντεψε… Εσένα.

Η κακιά
Είναι ο τύπος γυναίκας που πάντα τα έχει καλά με όλους, αλλά ποτέ δε χωνεύει κανέναν. Θα την δεις να κάνει παρέα με άτομα τα οποία έθαβε το προηγούμενο βράδυ, μα το πρωί είναι οι καλύτεροί της φίλοι. Δε θέλει κανένας και καμία να είναι καλύτερος/η από εκείνη, θέλει να έχει την τελευταία λέξη σε όλα, είναι απίστευτα ζηλιάρα και είναι ικανή πολλές φορές να σου καταστρέψει τα ραντεβού, απλά και μόνο επειδή έτυχε να είναι “μόνη” την συγκεκριμένη περίοδο.

Η μελοδραματική
Είναι η all time classic ξανθιά αθώα αλλά πεταχτή κοπελίτσα, που όλα για αυτήν είναι παραμυθένιο μυθιστόρημα, κάτι ανάμεσα σε Χιονάτη και Σταχτοπούτα. Περιμένει τον πρίγκιπα, πάνω στο άσπρο άλογο, να της απλώσει το χέρι και να την κάνει βασίλισσα του πύργου του. Δε γίνεται ούτε να ξυπνήσει μια μέρα χαρούμενη, είναι πάντα συννεφιασμένη ακόμα και γιατί το σκυλάκι αρρώστησε. Στεναχωριέται και κλαίει για όλους και για τα πάντα.

Διαβάστε ακόμα:

* Γιατί οι άντρες αγαπούν τα ξέκωλα

* Φλερτάρεις όταν συνοδεύεις;

*  Ξέκωλο part2: Τελικά το παντρεύεσαι;

Keywords
Τυχαία Θέματα