Η άπιστη Στιούαρτ κλαίει στη μέση του δρόμου

Οι πρώτες φωτογραφίες της διάσημης ηθοποιού μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε για τη σχέση της με τον παντρεμένο Ρούπερτ Σάντερς δείχνουν πως δεν είναι στα καλύτερά της. Θα χωρίσει με τον Πάτινσον;

Με καυτό σορτσάκι, δάκρυα στα μάτια, παρακαλώντας τους παπαράτσι να την αφήσουν ήσυχη και κρατώντας την κοιλιά της έκανε η Κρίστεν Στιούαρτ την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη ότι ήταν ερωμένη του παντρεμένου σκηνοθέτη της πίσω από την πλάτη του Ρόμπερτ Πάτινσον.

Οι πληροφορίες λένε

ότι βγήκε μια βόλτα στους δρόμους του Λος Άντζελες για να «καθαρίσει το μυαλό της» πριν καθίσει να γράψει μια επιστολή συγνώμης στην σύζυγο του Ρούπερτ Σάντερς με την οποία γνωρίζεται πολύ καλά.

Η Λίμπερτι Ρος είχε υποδυθεί την μάνα της Κρίστεν σε ταινία που σκηνοθετούσε ο σύζυγός της (και εραστής της Κρίστεν)! Διπλό το χτύπημα για τη Λίμπερτι. Και όλος ο κόσμος έμαθε πως ο πατέρας των δύο παιδιών της την απατά και η αντίζηλος είναι πολύ νεότερή της…

Η 22χρονη Κρίστεν φέρεται πάντως αποφασισμένη να ξανακερδίσει τον Πάτινσον…

Για τα σχέδια της 32χρονης Λίμπερτι πληροφορίες δεν υπάρχουν ακόμη. Το βίντεο που γύρισε για γνωστή εταιρεία εσωρούχων πάντως δείχνει ότι αν θέλει να σώσει τον γάμο της… τα όπλα της τα έχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα