Η Χάιντι Κλουμ βρήκε κάποιον… να τη φιλάει!

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον τραγουδιστή Σιλ, το σέξι μοντέλο απολαμβάνει την καθημερινότητά της στα δυνατά χέρια του σωματοφύλακά της… Έξαλλος ο πρώην.

Η διάσημη και ο σωματοφύλακας! Το έργο το έχουμε δει να παίζεται πολλές φορές στη διεθνή show biz αλλά στην περίπτωση της Χάιντι Κλουμ η ιστορία είναι πιο ζουμερή και πιπεράτη. Οι κακές γλώσσες του Χόλυγουντ λένε πως η σχέση της εκρηκτικής 39χρονης με τον bodyguard μετράει πολλούς μήνες, ίσως τόσους όσοι απαιτούνται για την εμπλοκή του στο διαζύγιό της από τον Σιλ.

Επτά

μήνες πριν, η είδηση της κατάθεσης αιτήσεως διαζυγίου από την Χάιντι Κλουμ είχε πέσει σαν βόμβα στα κοσμικά στέκια του θεάματος καθώς όλοι πίστευαν πως αυτό το ζευγάρι ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια διασήμων.

Η ίδια είχε ξεκαθαρίσει πως δεν υπήρξε θέμα απιστίας εκ μέρους του και ότι απλώς ο κύκλος τους ως ζευγάρι είχε κλείσει. Οι πληροφορίες έλεγαν ότι μάλλον την είχε κουράσει ο έντονος τρόπος ζωής και τα ατελείωτα πάρτι του αλλά η έκρηξη δημοσίων εμφανίσεων και η παρουσία της σε κοσμικές εκδηλώσεις αμέσως μετά, δεν δικαιολογούσαν αυτό το σενάριο.

Σήμερα, λοιπόν, η Χάιντι Κλουμ δείχνει ήρεμη και ευτυχισμένη στο πλευρό ενός άντρα για τον οποίο οι πληροφορίες λένε πως είναι ο σωματοφύλακάς της. Κάνουν διακοπές στη Σαρδηνία και πέρα από την τρυφερότητα στις μεταξύ τους κινήσεις, η εξοικείωσή του με τα παιδιά της δείχνει ότι υπάρχει στη ζωή τους εδώ και καιρό.

Μαζί τους μάλιστα στην παραλία διακρίνονται οι γονείς της Χάιντι ενώ η ίδια δεν φαίνεται να ανησυχεί καθόλου για τους παπαράτσι.

Η Γερμανίδα έχει μέχρι στιγμής δύο γάμους, δύο διαζύγια, τέσσερα παιδιά και μια από τις μεγαλύτερες περιουσίες στον ανταγωνιστικό κόσμο της πασαρέλας.

Με την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από τη Σαρδηνία και την πληροφορία ότι ο σωματοφύλακας εργάζεται στην οικογένεια από τότε που ήταν παντρεμένη με τον Σιλ, η Χάιντι κάνει τον πρώην της… δυο φορές έξαλλο. Πριν λίγες μέρες του έστειλε εξώδικο επειδή χρησιμοποίησε προσωπικές φωτογραφίες των παιδιών τους για επαγγελματικούς του λόγους.

«Η Χάιντι αισθάνεται ότι τα παιδιά έχουν υποφέρει πολλά από τότε που χώρισαν και δεν θέλει να βλέπει όλος ο κόσμος τις προσωπικές τους στιγμές. Αλλά ο Σιλ πίστευε προφανώς ότι είχε κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα προσωπικά των παιδιών και μάλιστα να κάνει εμπορικές συμφωνίες γύρω από αυτά», δηλώνει χαρακτηριστικά φίλος του πρώην ζευγαριού στο RadarOnline.

Keywords
Τυχαία Θέματα