Η Ελισάβετ Σπανού αποκαλύπτει στον Πέτρο Κωστόπουλο το λόγο που εγκατέλειψε το τραγούδι [βίντεο]

Την Ελισάβετ Σπανού φιλοξένησε ο Πέτρος Κωστόπουλος την Τετάρτη στο «Βράδυ». Διανύοντας μια όμορφη φάση στη ζωή της, μίλησε για την μεγάλη της απόφαση να εγκαταλείψει το τραγούδι και τις νυχτερινές πίστες και να ασχοληθεί επαγγελματικά με κάτι τελείως διαφορετικό.

Χαμογελαστή και σέξι η Ελισάβετ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Πέτρου, ενώ θυμήθηκαν μαζί την συνεργασία τους πριν 2 χρόνια στο «Πρωινό mou» στο Mega.

Οι λόγοι που την οδήγησαν να εγκαταλείψει το τραγούδι;

« Άλλαξε ο τρόπος με τον

οποίον λειτουργεί η δισκογραφία. Εγώ ήμουν στον Φοίβο για πολλά χρόνια και οι συνθήκες που λειτουργούσαμε ήταν πολύ συγκεκριμένες. Όταν έφυγα λοιπόν από τον Φοίβο αντιμετώπισα μια άλλη πραγματικότητα. Βρέθηκα «στον δρόμο» -που λένε- και ξέρεις, δεν είμαι άνθρωπος που κάνει πράγματα εάν δεν μου αρέσει κάτι πάρα πολύ. Τελικά, ίσως ήταν λάθος μου που το έκανα δουλειά. Γιατί το τραγούδι έχει κάποιους όρους τους οποίους εγώ δεν αντέχω. Έχει ένα κομμάτι επικοινωνιακό το οποίο εγώ δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Εγώ εάν δεν σε γουστάρω δεν μπορώ να σου μιλήσω».

Τα δήλωσε για τη νέα της επαγγελματική απασχόληση;

«Τώρα είμαι υπεύθυνη σε ένα εστιατόριο πάνω στην Κηφισιά και ασχολούμαι με έναν τρόπο με τον τουρισμό. Προσπαθώ να φτιάξω κάτι για άτομα με ειδικές ανάγκες και πιο πολύ εξειδικευμένα πακέτα τουρισμού. Είναι πάρα πολύ δημιουργικό και πολύ ωραίο. Είμαι σε πολύ ωραία φάση».

Είναι έτοιμη να γίνει μητέρα;

«Άμα δώσει ο θεός… Εάν βρούμε κάποιον που να είναι σε θέση και διάθεση να κάνει παιδιά. Είναι όλοι για παιδιά;», αναρωτήθηκε.

Όσο για το αν θα φιλούσε ποτέ στο στόμα γυναίκα; «Μου αρέσουν τόσο πολύ οι γκόμενοι που δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα κορίτσια», παραδέχτηκε γελώντας!

Πηγή: ToraTora.gr

The post Η Ελισάβετ Σπανού αποκαλύπτει στον Πέτρο Κωστόπουλο το λόγο που εγκατέλειψε το τραγούδι [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα